دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از کشف ۴۰ تن هروئین و مرفین در کشورمان خبر داد که مقصد هدف آن ترانزیت به کشورهای اروپایی بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی صبح امروز در مراسم افتتاح مرکز منطقهای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در بیمارستان فارابی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با تمام توان برای مقابله با عرضه، ورود و توزیع موادمخدر اقدام میکند و هیچ تفاوتی نمیکند که موادمخدر بخواهد داخل کشور توزیع یا به سمت کشورهای دیگر ترانزیت شود.
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به کشف ۸۰۰ تن مواد مخدر در بازه هشت ماه سال جاری گفت: بیش از ۴۰ تن مواد مکشوفه هروئین و مرفین و مقصد آن کشورهای اروپایی بود.
وی افزود: معتقدیم افراد گرفتار اعتیاد باید تحت درمان قرار گرفته و به چرخه زندگی بازگردند؛ اکنون بیش از ۹ هزار مرکز درمانی و کاهش آسیب در کشور در حال فعالیت است که بدون هیچ تبعیضی به افرادی که گرفتار این بلیه شدند، کمک میکند.
مومنی با بیان اینکه برخی از کشورها برخی از انواع مواد مخدر را آزاد و قانونی اعلام کردند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین حال که به مقابله و درمان میپردازد، رویکرد اصلی را در پیشگیری قرار داده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه ستاد موادمخدر، طرح یاریگران زندگی به تصویب رسید؛ در این طرح به افرادی که دچار اعتیاد شدند، یاری خواهیم داد همچنین با اقدامات پیشگیرانه تلاش خواهیم کرد که افراد در معرض اعتیاد، دچار این بلیه نشوند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر متذکر شد: بر اساس گزارش جهانی مواد مخدر، اختلالات ناشی از مواد مخدر بهصورت روزافزون در حال افزایش است؛ در سال ۲۰۱۷ میلادی ۵۸۶ هزار مرگ و میر در دنیا به دلیل اعتیاد ثبت شده است.
وی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران به واسطه واقع شدن در مسیر ترانزیت بین المللی، استراژیهای متعددی با هدف جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور و کاهش تقاضا اتخاد کرده است.
دکتر آفرین رحیمی موقر؛ رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد نیز در این مراسم با بیان اینکه تشکیل این مرکز در سال ۱۳۸۰ در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر به تصویب رسید و در سال ۱۳۸۳ افتتاح شد، اظهار کرد: رسالت اصلی این مرکز کاهش بار اعتیاد و مصرف مواد در سطح کشور و کمک به افزایش دانش اعتیاد در سطح جهانی است.
وی افزود: تولید راهنما و خدمات مبتنی بر شواهد، مشاوره به سیاستگذاران داخلی و بینالمللی، ارائه خدمات درمان اعتیاد و خدمات آزمایشگاهی از دیگر فعالیهای این مرکز است.
رحیمی موقر تصریح کرد: کلینیکهای مرکز نقش اصلی در درمانهای مبتنی بر شواهد در کشور داشتند، این مرکز بیش از ۲ هزار مورد ثبت شده معتادان را بهصورت محرمانه دارد و به بیش از یک هزار و ۴۰۰ نفر آموزشهای تخصصی ارائه کرده است.
شماها غلط کردید مواد رو گرفتید بزارید اروپا تو خماری بسوزه باید قاچاقچیان رو تشویق به صادرات انواع مواد مخدر به اروپا و آمریکا کنید کی میخواهید یک پاپاسی برای مردم خودتان ارزش بزارید میدانید روزانه چند نفر از تحریم آمریکا میمیرند .عرضه دارید شما هم علنی بگید تمام آمریکاییها هر جا بگیریم زندانی میکنیم چون تحریم هستند حرف بسه
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.