معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به رتبهبندی بینالمللی این دانشگاه گفت: در چندین رتبهبندی دانشگاههای جهان توانستهایم رشد چند پلهای را شاهد باشیم.
یدالله اردوخانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا (س) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره رتبه بینالمللی این دانشگاه در رتبهبندیهای جهانی بیان کرد: برحسب گوگل اسکالر در تعداد استنادات، رتبه دانشگاه الزهرا (س) طی ۶ ماه با رشد ۵۹۷ پلهای به ۱۸۴۷ رسیده است از طرف دیگر برای اولین بار نام این دانشگاه در رتبهبندی دانشگاههای عصر طلایی قرار گرفت، رتبهبندی که اسامی دانشگاههای ۵۰ تا ۸۰ ساله را منتشر میکند.
اردوخانی با بیان اینکه دانشگاه الزهرا (س) در رتبهبندی موسسه تایمز موفق به کسب رتبه ۲۰۱-۲۵۰ شده است، اظهار داشت: در زمینه اثرگذاری بر توسعه پایدار این دانشگاه در رتبهبندی تایمز برای اولین بار رتبه ۲۰۱-۳۰۰ را دربین دانشگاههای جهان کسب کرد، همچنین برای نخستین بار نام این دانشگاه در رتبه بندی موضوعی موسسه تایمز برای حوزه مهندسی و فناوری با رتبه ۸۰۰-۶۰۱ به چشم میخورد.
وی ادامه داد: کسب مقام ۱۷ ایران و ۸۰۱ دنیا در علوم فیزیکی شامل ریاضیات و آمار، فیزیک و نجوم، شیمی، زمین شناسی، علوم محیط زیست، علوم زمین و دریا؛ صعود ۸۸ پلهای در رتبه بندی دانشگاههای سبز جهان و ارتقا از رتبه ۴۴۶ به ۳۵۸ دنیا از دیگر رتبههای بینالمللی دانشگاه الزهرا (س) هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا (س) عنوان کرد: رتبه دانشگاه الزهرا (س) طی حدود ۶ ماه، در Publons برای تعداد محققین از رتبه ۱۶۴ در ایران به رتبه ۷۹ (۸۵ پله رشد)، تعداد داوری از رتبه ۲۳۴ در ایران به رتبه ۵۵ (۱۷۹ پله رشد) و تعداد داوری در ۱۲ ماه اخیر از رتبه ۳۷۷ به رتبه ۵۲ (۳۲۵ پله رشد) رشد داشته است.
وی توضیح داد: بنابراین دانشگاه برنامه جدی و منسجمی در جهت بهبود استانداردهای پژوهشی در پیش گرفته که پایههای آن در سال ۹۸-۹۷ گذاشته شده و امیدواریم نتایج خروجیهای آن را در سالهای آینده شاهد باشیم.