کد خبر:۸۱۴۵۹۵
روحی در جمع دانشجویان اردبیل:

برخی نمایندگان انتظار درآمد ماهانه میلیاردی از مجلس دارند

یک استاد دانشگاه گفت: یکی از نمایندگان مجلس معتقد بود، چون ۲۰ میلیارد تومان برای رأی آوردن خرج کرده باید ۴۰ میلیارد تومان از مجلس کسب درآمد کند وگرنه ضرر کرده است!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل روحی، استاد دانشگاه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل و در همایش سبک زندگی اسلامی که به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اردبیل برگزار شده، اظهار کرد: وضعیت مسئولیت‌ها در کشورمان به گونه‌ای شده است که ما واقعا تشخیص نمی‌دهیم بعضی از آقایان چه کاره هستند؟

روحی با اشاره به برخورد امام علی (ع) با برادر خود عقیل درخصوص افزایش دریافت حقوق خود داشت، گفت: یکی از معیار‌های اخلاق حاکمان اسلامی عدالت است و جالب است که پس از ۴۰ سال در جمهوری اسلامی یک آقازاده می‌گوید ما ژن خوب هستیم. چرا اجازه داده در جامعه ما چنین اصطلاحی برند شود و رواج پیدا کند.

این استاد دانشگاه به نمونه‌هایی از برخورد‌های قضایی با مسئولان متخلف در کشور‌های دیگر اشاره کرد و ادامه داد: این سبک حکومت داری اسلامی نیست که آقازاده‌ای تخلفی کند و همه از دختر مظلوم وزیر سخن بگویند و پس از مدتی معلوم شود که این دختر مظلوم تخلفات اقتصادی بسیاری دارد.

وی به بانکداری در ایران اشاره کرد که باوجود اسلامی بودن در آن سود‌های ربوی دریافت و پرداخت می‌شود و گفت: این در حالی است که در برخی کشور‌ها به جای اینکه سود‌های ۲۸ درصد روی سرمایه مردم دریافت کنند، مالیات بر سرمایه برقرار می‌کنند و سیستم اقتصادی به قدری قوی طراحی می‌شود که سود بانکی به زیر صفر می‌رسد.

روحی با بیان اینکه یکی از نمایندگان مجلس از او برای اثرگذاری روانی روی مردم برای دریافت رأی مردم کمک گرفته بود، گفت: این فرد معتقد بود که ۲۰ میلیارد تومان برای رأی آوردن خرج کرده و اگر ۴۰ میلیارد تومان درنیاورد، ضرر کرده است. یعنی او انتظار داشت که ماهانه یک میلیارد تومان از نمایندگی مجلس درآمد کسب کند.

وی به ارائه راه حل‌های ایجاد سبک زندگی و حکومت داری اسلامی در کشور پرداخت و گفت: نمایندگان مجلس می‌توانند با وضع قوانین مناسب و تغییر قوانین نامناسب، سبک زندگی اسلامی را در کشور ترویج دهند، اما نماینده و مسئولی که خودش در جایی مانند ولنجک منزل دارد، چطور می‌تواند از درد و رنج مردم جنوب شهر یا مردم زابل و شهرکرد و خوزستان خبر داشته باشد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: اولین کاری که باید انجام شود این است که روانشناسان، علمای اخلاق و فیلسوفان برای مدیران دولتی یک دوره کلاس بگذارند و به آنان سبک زندگی اسلامی را آموزش دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار