کد خبر:۸۱۴۸۶۶
«مست عشق» در آخرین روزهای فیلمبرداری
در اخرین روزهای فیلمبرداری، تصاویری از حسن فتحی و شهاب حسینی پشت صحنه "مست عشق" منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی "مست عشق" بازیگران فیلم، نخستین همکاری خود را با فتحی تجربه میکنند، ولی شهاب حسینی پیش از این در دو سریال بلند با فتحی همکاری کرده است.
داستان فیلم همزمان با دوران زندگی مولانا و شمس تبریزی اتفاق میافتد و فیلم قرار است در سال ۲۰۲۰ اکران بین المللی شود.
داستان فیلم همزمان با دوران زندگی مولانا و شمس تبریزی اتفاق میافتد و فیلم قرار است در سال ۲۰۲۰ اکران بین المللی شود.

شهاب حسینی، پارسا پیروزفر، ابراهیم چلیککول، هانده ارچل، سلما ارگچ، بنسو سورال، بوران کوزوم، بوراک توزکوپاران و حسام منظور بازیگران "مست عشق" هستند.
تهیه کننده فیلم مهران برومند است، فیلمنامه آن را حسن فتحی و فرهاد توحیدی نوشتهاند.

"مست عشق" محصول مشترک سینمای ایران و ترکیه است و سرمایه گذاران آن شرکت سیماریا (simarya film production) و شرکت ای. ان. جی (ENG yepim medya) هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.