اقبالی، دبیر طرح اعتلای بسیج دانشجویی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشجو پیرامون پتروشیمی نیمه کاره دهلران این استان گفت: اینکه چقدر این طرح برای استان مفید بوده و برایش فکر و برنامه ریزی شده را نمی دانم؛ اما تا جایی که اطلاع دارم نماینده های استان در مجلس اهرم فشاری برای پا گرفتن این پروژه ها هستند. اگر واقعا دغدغه مند باشند به صورت جدی تمام طرح های نیمه کاره را پی کی گرفتند؛ اما متاسفانه اکثرا برای پر کردن رزومه، کسب محبوبیت و یا برای اینکه بگویند پیگیر کارها هستند مسئله ای را مطرح می کنند؛ اما بعد از مدتی که با مشکل مواجه می شوند؛ آنها را کنار می گذارند.
این فعال دانشجویی در ادامه گفت: پتروشیمی دهلران نیز از این حواشی بی بهره نیست. عادل آذر، نماینده وقت استان در سال ۸۶ طرح این پتروشیمی را پایه گذاری کرده و کلنگ زنی آن هم به همت خود او انجام میشود. به دلیل اینکه اعتبار درستی برای آن در نظر نمیگیرند و قبل از شروع طرح موافقت نامهها را اخذ نمیکنند و مدام در حال عوض کردن پیمانکار هستند، عملا تا سال ۹۶ کاری را پیش نمیبرند و تقریبا در رکود کامل میمانند.
وی در خصوص پیشرفت فیزیکی طرح تا امروز افزود: سال 97 مبلغ بالایی خرج تاسیسات کارگاه این پتروشیمی می شود؛ اما پیشرفت فیزیکی آن حدود 5 درصد است و تا الان فقط دو مخزن ساخته اند.
در نهایت سوالی که بیشتر ازهمه ذهن مخاطب را درگیر می کند، عدم تصمیم گیری مناسب و دقیق برای صرف منابع بیت المال است. اینکه مسئولان صرفا برای خوش امد خودشان آجری را بالا بیندازند و بعد اینکه آب از آسیاب افتاد، بی تفاوت به صدماتی که به استان و منابع آن وارد می شود، طرح را رها کنند، باید فاتحه سرمایه های مادی و معنوی هر استان را خواند.