معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: دانشجویان دانشگاه لرستان میتوانند در صورت داشتن طرحهای خلاقانه و جدید، از حمایتهای مرکز نوآوری بهرهمند شوند.
محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مرکز نوآوری و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، آمادگی کامل دارند از طرحها و ایدههای جدید دانشجویان و فناوران، حمایتهای لازم را داشته باشند. بر این اساس دانشجویان دانشگاه لرستان که شامل دانشجویان غیرایرانی هم میشود، میتوانند در صورت داشتن طرحهای خلاقانه و جدید، از حمایتهای مرکز نوآوری دانشگاه لرستان استفاده کنند.
فیضیان با بیان اینکه رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، حمایت از ایدهها و طرحهای ابتکاری کاربردی در جهت کاهش مشکلات و چالشهای استانی در زمینههای مختلف است، اضافه کرد: مرکز نوآوری دانشگاه لرستان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در راستای حمایت از خلاقیتها و نوآوری ها، ایجاد شده است و حمایت از طرحها و ایدههای جدید، شامل حمایتهای مختلف از جمله حمایتهای مالی نیز میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان ادامه داد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان نیز از جمله بهترین آزمایشگاههای وزارت علوم است و آمادگی کامل در این آزمایشگاه وجود دارد که از طرحهای جدید و نوآوری ها، حمایت شود.
وی با بیان اینکه مرکز نوآوری دانشگاه لرستان مهرماه با حضور وزیر علوم و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با اعتبار اولیه ۳۵۰ میلیون تومان، افتتاح شده است، ابراز کرد: با این حال، تیرماه اعلام شد که رتبه کشوری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، ارتقاء یافته و از تعداد ۳۳۰ مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکتهای خصوصی سراسر کشور، تعداد ۲۹۰ آزمایشگاه در ارزیابی سال ۹۷ شرکت کردند که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، از رتبه ۳۱ در سال ۹۶ به رتبه ۲۶ در ارزیابی سال ۹۷، ارتقاء یافت.
فیضیان خاطرنشان کرد: همچنین، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، توانست رتبه ۵ را در سطح آزمایشگاههای مرکزی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم کسب کند.