آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۵۹۰

انگیزه سیاه‌پوستان آمریکا از شرکت در انتخابات ۲۰۲۰

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش موج مخالفت با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا نزد جامعه سیاهپوست این کشور، انگیزه آن‌ها را برای شرکت در انتخابات ۲۰۲۰ و رای دادن به رقبای ترامپ بیشتر کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تارنمای آمریکایی آکسیوس، نتایج نظرسنجی سراسری از ۱۲۰۰ نفر از رای هندگان سیاهپوست آمریکایی از افزایش انگیزه این قشر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در مقایسه با انتخابات سال ۲۰۱۶ حکایت دارد.

موسسه «راه سوم» و اندیشکده «مرکزمشترک مطالعات سیاسی و اقتصادی» به طور مشترک این نظرسنجی را انجام داده اند.

کاهش چشمگیر مشارکت رای دهندگان سیاه پوست در انتخابات سال ۲۰۱۶ و در ایالت‌های خاکستری در نهایت به شکست «هیلاری کلینتون» نامزد وقت دموکرات‌ها در مقابل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی و نامزد وقت جمهوریخواهان منجر شد.

جزییات جدیدی از گروه هدف و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد برکناری ترامپ از قدرت، انگیزه رای دهندگان سیاه پوست را برای شرکت درانتخابات آبان (نوامبر آینده) افزایش داده است.

این نتایج نشان می‌دهد آنچه که انگیزه رای دهندگان سیاه پوست آمریکایی را برای شرکت در انتخابات افزایش داده مخالفت شدید با ترامپ و باور این موضوع است که او «مشکلاتی را برای کشور به بار آورده و به هر اقدامی برای رای به برکناری او نیاز هست.»

بر اساس این نتایج، سومین دلیلی که انگیزه این قشر را برای شرکت در انتخابات افزایش داده این است که «رای دادن بهترین راه برای شنیده شدن صداهایشان از سوی دولت است»

این نتایج نشان داد که ۵۷ درصد شرکت کنندگانی که خود را «دموکرات پروپاقرص» معرفی کرده اند گفته اند که بیشتر علاقه‌مند به شرکت در انتخابات هستند.

حدود ۳۰ میلیون آمریکایی سیاهپوست واجد رای گیری در انتخابات سال ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا هستند.

اکسیوس نوشت: در حالی که مردان سیاه پوست نگرانی‌های مشابهی را در مقایسه با زنان سیاه پوست برای شرکت در انتخابات دارند مسائل اصلی مورد توجه آن‌ها متفاوت است.

اولویت زنان سیاه پوست مسکن ارزان قیمت است که به ندرت در وعده‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شنیده می‌شود.

مردان سیاه پوست بیشتر نگران هزینه‌های مراقبت بهداشتی هستند که دموکرات‌ها از قبل از انتخابات میان دوره‌ای سال ۲۰۱۸ بر آن تاکید دارند.

ترامپ بیشتر وعده رونق اقتصادی در کشورش را داده است، اما فقط ۲۲ درصد از آمریکایی‌های سیاه پوست گفته اند که اوضاع مالی شخصی آن‌ها در مقایسه با دو سال قبل بهتر شده است.

به نوشته اکسیوس، این یک زنگ هشدار برای ترامپ و جمهوری خواهانی است که به دنبال کسب پیروزی از طریق کاهش آمار بیکاری برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار هستند. این درحالی است این گروه از رای دهندگان چندان اثرات رونق اقتصادی را احساس نکرده اند.

از هر پنج آمریکایی سیاه پوست شاغل یک نفر گفت که بیش از یک شغل دارد تا بتواند مایحتاج زندگی خود را تامین کند.

این نظرسنجی که با حاشیه خطای مثبت و منفی ۳.۱ درصد و در فاصله زمانی ۲۳ تا ۲۸ آبان (۱۴ تا ۱۹ نوامبر) انجام شده نشان داد در بین همه پاسخ دهندگان به این نظرسنجی، فقط ۴۵ درصد در شهر‌ها زندگی می‌کردند و بقیه اکثرا ساکن شهر‌های کوچک، مناطق روستایی وحومه شهر‌ها بودند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۱۳ آبان ۱۳۹۹ (سوم نوامبر ۲۰۲۰) برگزار می‌شود. اعضای مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۸ با ۲۳۰ رای موافق در مقابل ۱۹۷ رای مخالف بند اول قطعنامه استیضاح ترامپ مبنی بر اتهام «سوء استفاده از قدرت» و با ۲۲۹ رای موافق در مقابل ۱۹۸ رای مخالف بند دوم این قطعنامه مبنی بر اتهام «کارشکنی در تحقیقات کنگره» را تصویب کردند.

"نانسی پلوسی" رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال فوری دو لایحه استیضاح رئیس‌جمهوری آمریکا، به مجلس سنا خودداری کرد، چراکه دموکرات‌ها نگران وضعیت این لایحه در مجلس سنا که کنترل آن با جمهوریخواهان است، هستند.

روند تحقیقات استیضاح ترامپ پس از رسانه‌ای شدن مکالمه او با "ولودومیر زلنسکی" رئیس‌جمهوری اوکراین در اوایل مهرماه آغاز و سوم مهرماه متن کامل آن منتشر شد. این متن در پنج صفحه مربوط به مکالمه ۲۵ جولای (سوم مردادماه) بود. پیامد‌های این افشاگری سبب شد تا پنجم مهرماه، ۲۱۹ نماینده مجلس نمایندگان از مجموع ۴۳۵ نفر، آغاز فرآیند استیضاح ترامپ را خواستار شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار