کد خبر:۸۱۷۱۸۱
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان:

شهادت سپهبد سلیمانی بر عزم ملت ایران برای مقابله با آمریکای جنایت کار افزوده است

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: شهادت سپهبد سلیمانی بر عزم ملت ایران برای مقابله با آمریکای جنایت کار افزوده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: شهادت سپهبد سلیمانی بر عزم ملت ایران برای مقابله با آمریکای جنایت کار افزوده است.
 
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

«مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ. فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ. وَما بَدَّلوا تَبدیلًا»
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳


شهادت سردار بزرگ اسلام و ایران، فرمانده شجاع نیروی قدس سپاه، سردار سپهبد قاسم سلیمانی و تعدادی از همراهان ایشان به‌ویژه مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس، به دست آمریکای متجاوز و جنایت‌پیشه، قلوب همه ملت ایران و ملت‌های منطقه را جریحه‌دار کرد و بیش از پیش به عزم ملت بزرگ ایران و سایر ملت‌های آزاده را برای ایستادگی و مقابله در برابر زیاده‌خواهی‌های شیطان بزرگ و دفاع از ارزش‌های اسلامی، افزود.

دست جنایتکار آمریکای خونخوار بار دیگر به خون بزرگمردی از مردان صالح خدا آلوده شد و سردار سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی که سراسر عمر شریفش را وقف مجاهدت، حراست و پاسداری از امنیت اسلام کرده بود در حمله‌ی تروریستی آمریکای سیه‌رو و سنگدل به شهادت رسید.

بی شک این جنایت هولناک که سند محکمی بر رذالت شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار و حمایت بی، چون و چرا از تروریست در منطقه و عراق است، به شکلی دندان شکن پاسخ داده می‌شود و انتقام این خون به ناحق ریخته شده از تمامی عاملین و مرتکبین گرفته خواهد شد و به فرموده مقام معظم رهبری انتقام سختی در انتظار جنایتکاران حادثه دیشب خواهد بود.

در پایان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ضمن محکومیت شدید اقدام تروریستی و جنایتکارانه نیرو‌های آمریکایی در به شهادت رساندن سردار سرفراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این ضایعه بزرگ را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا، نیرو‌های مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مردم بزرگ ایران و خانواده بزرگوار ایشان و نیرو‌های مقاومت اسلامی تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار