کد خبر:۸۱۹۰۸۶
با حمایت‌های صورت گرفته؛

ایجاد ۳ مرکز بانک خون بندناف در کشور / ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلول‌های بنیادی فعال هستند

بر اساس مطالعات صورت گرفته ذخیره سازی سلول‌های بنیادی موجود در بندناف نوزادان به درمان بسیاری از بیماری‌های کمک می‌کند.

ایجاد ۳ مرکز بانک خون بندناف در کشور / ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلول‌های بنیادی فعال هستند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سالانه هزاران کودک در جهان با بیماری‌های ژنتیکی به دنیا می‌آیند. بیماری‌هایی که حالا به کمک سلول‌های بنیادی که در بدو تولد از بند ناف نوزاد گرفته می‌شود نه تنها می‌تواند او را از مرگ و یا سال‌ها زندگی سخت نجات دهد بلکه محققان معتقدند ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بندناف برای اعضای خانواده حائز اهمیت بوده و می‌تواند در زمان مناسب برای درمان انواع بیماری‌ها مانند سرطان، بیماری‌های ژنتیک، نقص سیستم ایمنی بدن، اختلالات خونی، صدمات نخاعی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی پارکنسیون، آلزایمر، ام اس به کار آید.

بر اساس آمار‌ها در ایران سالانه نزدیک به ۳۰ هزار کودک با نقص‌های ایمنی به دنیا می‌آیند و در صورت دخیره سازی سلول‌های بنیادی درمان آن‌ها زودتر صورت خواهد گرفت، اما انجام این خدمات علاوه بر حضور تیم‌های پزشکی به فناوری‌های نوین نیز نیازمند است.  

در ایران نیز با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری تا کنون ۶ مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان‌های مختلف مانند شیراز، تهران و کرمان راه اندازی شده است تا سرعت فعالیت محققان در این حوزه شتاب گیرد.  

گفتنی است؛ با فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه و ایجاد ۳ بانک خون بندناف توانسته برای بیش از هزار نفر اشتغال‌زایی کرده و از سوی دیگر بخشی زا نیاز کشور را فراهم نماید. در این اینفوگرافی بخشی از خدمات ارائه شده دیده می‌شود:
 
ایجاد ۳ مرکز بانک خون بندناف در کشور / ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلول‌های بنیادی فعال هستند
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار