کد خبر:۸۲۱۲۸۸
هاشم زاده خبر داد

اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس در ماه‌های آتی با حضور دانشجویان جهان اسلام برگزار می‌شود

دبیر اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس از برگزاری اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس در ماه‌های آتی با حضور دانشجویان جهان اسلام خبر داد.
اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس در ماه‌های آتی با حضور دانشجویان جهان اسلام برگزار می‌شود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی هاشم زاده، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی و دبیر اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس در نشست خبری تشکیل قرارگاه دانشجویی قدس که در محل موزه ۱۳ آبان برگزار شد، گفت: قرارگاه دانشجویی قدس متشکل از کارگروه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و علمی و فرهنگی است که خروجی فعالیت این کارگروه‌ها در قالب تیم‌های تخصصی در اجلاسیه منطقه‌ای فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اعضای اجلاسیه دانشجویی قرارگاه دانشجویی قدس دانشگاه‌های کشور و جهان اسلام هستند، افزود: نباید ظرفیت دانشجویان بین الملل و خارجی دانشگاه‌های کشور را نادیده بگیریم به هر حال با ارتباطاتی که با این دانشجویان برقرار شده آن‌ها می‌خواهند بدانند که سهم شان از انتقام خون شهید سلیمانی چیست، چون آن‌ها معتقدند شهید سلیمانی فقط متعلق به ایران نبوده است.

هاشم زاده از برگزاری اجلاسیه منطقه‌ای قرارگاه دانشجویی قدس در ماه‌های آتی با حضور دانشجویان جهان اسلام خبر داد و گفت: پیام استقرار دفتر قرارگاه دانشجویی قدس در دفتر سفیر سابق آمریکا این است که ترامپ قمارباز نمی‌تواند با لفاظی در دل دانشجویان ایران و جهان اسلام ترس و واهمه ایجاد کند. پیام ما به رئیس جمهور آمریکا این است که امروز این جلسه در دفتر سفیر سابق آمریکا برگزار شده و ان شاالله جلسات بعدی در پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه با حضور دانشجویان جهان اسلام برگزار خواهد شد لذا رئیس جمهور آمریکا باید بداند که نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و قطعا آینده جهان اسلام با توان دانشجویان متعهد و متخصص رقم خواهد خورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار