کد خبر:۸۲۴۴۴۴
گزارش |

صفر تا صد انتخابات نشریات دانشجویی / تشکیل کمیته‌های مرکزی دانشگاهی شرط حضور در انتخابات وزارت علوم

بر اساس اعلام کمیته مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم دانشگاه‌ها موظف هستند که تا پایان اسفند ماه انتخابات اعضای کمیته مرکزی نشریات دانشجویی دانشگاه‌ها را برگزار و نتایج را به معاونت فرهنگی وزارت علوم اعلام کنند.

از صفر تا صد انتخابات نشریات در دانشگاه‌های وزارت علوم

 به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هر سال آغاز ترم دوم سال تحصیلی معمولا همراه با اطلاعیه معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها برای ثبت نام مدیران مسئول نشریات دانشگاهی برای شرکت در انتخابات نشریات است.
 
طی این انتخابات و مطابق با شیوه نامه وزارت علوم معاونت فرهنگی کلیه دانشگاه ها، موظفند انتخابات کمیته ناظر دانشگاه را در نیمسال تحصیلی دوم و نهایتاً تا پایان اسفندماه هر سال در دانشگاه و با شرکت کلیه مدیران مسئول نشریات دانشگاهی فعال طبق ترتیبات ذیل برگزار کنند.
 
نشریه فعال، نشریه ای است که در یک سال قبل از انتخابات، حداقل یک شماره منتشر شده داشته باشد یا در صورتی که دوره زمانی ترتیب انتشار آن بالاتر از یک سال است، در موعد مقرر در دوره زمانی اش منتشر شده باشد؛ بنابراین دانشگاه‌های تحت لوای وزارت علوم موظفند تا پایان اسفندماه انتخابات خود را برگزار کرده و نتیجه را به وزارت علوم اعلام کنند. طی این موضوع تا تاریخ ۱۴ بهمن ۹۸ دانشگاه تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و علم و صنعت آمادگی خود را برای برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی اعلام کرده اند.
 
از صفر تا صد انتخابات نشریات در دانشگاه‌های وزارت علوم
 

 انتخابات دانشگاه تهران ۲۷ بهمن ماه برگزار می‌شود

دانشگاه تهران یکی از دانشگاهی است که اطلاعیه ثبت نام مدیران مسئولین نشریات دانشگاهی را اعلام کرده. طی این اطلاعیه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران، یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۱ تا ۱۳ در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.

مطابق تقویم انتخابات در این مرحله، فهرست کاندیدا‌ها و رأی دهندگان انتخابات تعیین نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران منتشر شد.

پیرو فراخوان قبلی دانشگاه تهران (اطلاعیه شماره دو) و طبق ماده ۸ و ۹ شیوه‌نامه برگزاری انتخابات، فهرست کاندیدا‌ها و رأی‌دهندگان انتخابات تعیین نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران در جلسه هیأت نظارت بر انتخابات در روز یکشنبه ششم بهمن ماه، تنظیم و تأیید شد.

بر اساس ماده ۱۲ شیوه‌نامه برگزاری انتخابات، افرادی که نسبت به فهرست کاندیدا‌ها یا رای‌دهندگان اعتراض دارند، می‌توانند تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۱۴ بهمن، اعتراض خود را به‌صورت مکتوب به همراه مستندات به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات واقع در اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ارسال کنند.


ثبت نام انتخابات نشریات دانشگاه علامه ۷ بهمن ماه پایان یافت

همچنین دانشگاه علامه طباطبایی نیز طی اطلاعیه‌ای طی فراخوانی اعلام کرد که فعالان نشریات را جهت همکاری در کمیته اجرایی انتخابات و هیئت نظارت بر انتخابات نشریات دانشگاهی ثبت‌نام می‌کند.

طبق این فراخوان وظایف کمیته اجرایی انتخابات به شرح زیر است:

مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روز یا روز‌های برگزاری انتخابات (در صورت تمدید) را بر عهده داشته و ترکیب آن به شرح زیر می‌باشد:

۱- کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیر کمیته

۲- دو یا چهار نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاه (به نسبت حجم کار و گستردگی انتخابات)


وظایف هیأت نظارت بر انتخابات به شرح زیر است:

مسئولیت نظارت بر کل روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء و ... و اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد.
 
ترکیب آن به شرح زیر می‌باشد:

۱- مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان دبیر کمیته بدون حق رأی
۲- عضو حقوقدان کمیته ناظر
۳- دو نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

علاقه‌مندان می‌توانند جهت عضویت به خانه نشریات دانشگاه [طبقه دوم شرقی مسجد امام علی (ع). معاونت فرهنگی دانشگاه] مراجعه و یا از طریق ایمیل با ارسال مشخصات شامل نام و نام خانوادگی، نام نشریه، سمت در نشریه درخواست عضویت خود را می‌باید حداکثر تا روز دوشنبه ۷ بهمن ماه ۱۳۹۸ اعلام می‌کردند.


مدیران مسئول دانشگاه علم و صنعت تا ۱۴ بهمن فرصت ثبت نام در انتخابات را دارند

همچنین دانشگاه علم و صنعت نیز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد مدیران مسئول نشریات دانشجویی از ۱۲ تا ۱۴ بهمن ماه مدیران مسئول نشریات دانشجویی فرصت ثبت نام دارند.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

با توجه به برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، از فعالان نشریات دانشگاهی جهت عضویت در "هیأت نظارت بر انتخابات" و "کمیته اجرایی انتخابات" دعوت به همکاری می‌شود.

الف. - وظایف هیأت نظارت بر انتخابات:
مسئولیت نظارت کامل بر روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از: ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد.

ب. - وظایف کمیته اجرایی انتخابات:
مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روز‌های برگزاری انتخابات (در صورت تمدید) را بر عهده دارند.

نحوه عضویت:
۱. مراجعه حضوری به خانه نشریات دانشگاه (واقع در ساختمان ۱۵ خرداد طبقه دوم)
۲. ارسال مشخصات شامل: نام و نام خانوادگی، نام نشریه و سمت در نشریه به ایمیل خانه نشریات

با توجه به شیوه نامه و روند برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی، به اطلاع دانشجویان متقاضی شرکت در انتخابات می‌رساند، ارائه درخواست‌های مختلف از جمله صدور مجوز نشریات، تغییر مشخصات نشریات و ... فقط تا تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۹۸ امکان پذیر می‌باشد و درخواست‌ها بعد از تاریخ ذکر شده اجازه شرکت در انتخابات را نخواهند داشت.

از صفر تا صد انتخابات نشریات در دانشگاه‌های وزارت علوم

 

۲۵ بهمن ماه آخرین مهلت ثبت‌نام انتخابات نشریات دانشگاه امیرکبیر

همچنین دانشگاه امیرکبیر نیز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کلیه دانشجویان فعال در نشریات که مایل عضویت و همکاری در کمیته اجرایی و یا هیات نظارت هستند می‌توانند تا پایان روز جمعه مورخ ۲۵ بهمن ماه مشخصات خود را (نام و نام خانوادگی – شماره دانشجویی- شماره تماس- نام نشریه – سمت در نشریه) به دبیرخانه نشریات اعلام نمایند.) 

گفتنی است، تمامی اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به انتخابات نشریات از طریق کانال تلگرامی «نشریات دانشگاه صنعتی امیرکبیر» نیز انجام می‌شود.

علاوه بر این دانشگاه‌ها دانشگاه‌های دیگر وزارت علوم نیز هستند که هنوز اعلام آمادگی برای ثبت نام شرکت کنندگان در انتخابات نشریات را نداشته اند.

برای اطلاع از انتخابات نشریات در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم به سراغ نماینده کمیته ناظر بر نشریات در وزارت علوم رفته و با او به گفتگو پرداختیم.
 
میلاد مفاخری در این خصوص گفت: طبق وعده‌ای که درباره اصلاح شیوه نامه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات داده بودیم آن را به انجام رساندیم و چهارشنبه هفته گذشته این اصلاحیه انجام شد و 16 بهمن بازنگری و نهایی خواهد شد. پس از آن این شیوه نامه به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود و می‌بایست آن را اجرایی کنند.

وی همچنین ادامه داد: بعضی دانشگاه‌هایی که پیش از ابلاغ شیوه نامه جدید آغاز به کار کرده اند با همان شیوه‌نامه به انجام انتخابات پرداخته اند و این خلاف قانون نیست.

مفاخری افزود: دانشگاه‌ها تا پایان اسفندماه فرصت دارند تا انتخابات نشریات را برگزار کنند که اگر این کار را انجام ندهند دیگر حق رأی در انتخابات وزارت علوم نخواهند داشت.
 
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی وزارت علوم دانشگاه‌ها باید در بازه زمانی تعریف شده نتایج انتخابات درون دانشگاهی را به کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی اعلام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار