رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی گفت: با توجه به آمار به دست آمده بالاترین میزان تولید خدمات مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی در نخستین جشنواره بیمارستان بهره ور که با رونمایی از سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی همراه بود، گفت: با توجه به چالشهای بسیاری که در بخش بودجه دانشگاهی وجود دارد حضور در بازار کسب و کار سخت شده است؛ به همین دلیل تلاش کرده ایم تا بهره وری را در دانشگاه افزایش دهیم در حقیقت بهره وری در کل کشور ایران در سطح پایینی قرار دارد و قصد داریم تا حدودی این بهره وری را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه میزان کار مفید در ایران بسیار کم است، اظهار کرد: در کشور ایران ۹۰ دقیقه کار مفید انجام میشود؛ در صورتی که آمار کشورهای دیگر بیش از این است در حقیقت باید با عزم ملی بهره وری را در کشور افزایش دهیم.
زالی گفت: در حال حاضر ۲۰ بیمارستان زیر نظر دانشگاه شهید بهشتی به فعالیت میپردازند از میزان کل طرحهای بیمارستانی در سراسر کشور ۹۶.۱ درصد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی است ۱۷.۱ درصد بخش خصوصی و ۸.۶ درصد نیز به تامین اجتماعی تعلق دارد. هم چنین ۷۵۰ عضو هیئت علمی دانشگاه در بخش خدمات رسانی به فعالیت میپردازند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی اظهار داشت: در سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی فعالیتهای آموزشی بیمار محور نیز تدارک دیده شده است طبق این سامانه ۳۵ شاخص را برای ارزیابی بیمارستانها در نظر گرفته ایم اکنون در این جشنواره از ۵ بیمارستان برتر تجلیل به عمل میآید.
وی با بیان اینکه تا زمستان سال آینده اولین بیمارستان هوشمند در دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی تاسیس میشود، گفت: از ابتدای سال ۹۸ تا به امروز ۹۹۰ هزار ویزیت سرپایی انجام شده است؛ همچنین ۱۱۰ هزار جراحی در بیمارستانهای تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
زالی در پایان خاطرنشان کرد: بالاترین میزان تولید خدمات مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است در حقیقت سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی سیستم جامع هوش تجاری است که در سایه آن اطلاعات بیمارستانها یکسان سازی میشود و در قالب یک داشبورد در اختیار مدیران قرار میگیرد طبق این فرآیند ان شالله بهره وری را افزایش خواهیم داد.