
کد خبر:۸۲۴۶۹۷
در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور؛
رویداد نوآوری کسب و کارهای نوآفرین علوم انسانی با حضور ۲۰ تیم برگزار شد
مرکز نوآوری مدیریت و سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور رویداد نوآوری کسب و کارهای نوآفرین علوم انسانی، اجتماعی و مدیریتی را با حضور ۲۰ تیم برگزار کرد.

نقی زاده به معرفی اهداف مرکز نوآوری پرداخت و شرکت کنندگان در روز نخست فعالیت خود را با توجه به اهداف مرکز برای داوران شرح دادند. در پایان روز نخست بنا بر نظر داوران ۸ تیم منتخب معرفی شدند تا خود را جهت شرکت در روز دوم این رویداد آماده کنند. رضا نقی زاده، ناصر علی عظیمی اکرم قدیمی، ناصر باقری مقدم و کیارش فرتاش داوران روز نخست این رویداد بودند.
در روز دوم این رویداد وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با اشاره به اینکه مرکز نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان شبکه هماهنگی بین مراکز نوآوری عمل خواهد کرد گفت: علوم انسانی پایه اصلی بسیاری از علوم را شکل میدهد و در کشورهای پیشرفته از علوم انسانی بهره برداری خوبی صورت گرفته است. .
وی با تاکید بر اهمیت پرداختن به حوزه علوم انسانی گفت: چالشهای اجتماعی در ایران در حال فراگیر شدن است و پرداختن به آن نیازمند کارهای علمی و نوآوری برآمده از علوم انسانی، اجتماعی و سیاستگذاری است.
احمدی ضمن تاکید بر ضرورت تعامل بیشتر با جامعه با تگاه جامعه محوری و کارآفرینی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی در حوزه علوم انسانی گفت: حل مشکلات کلان جامعه با فرهنگ سازی و تعامل بیشتر و ایجاد بستر مناسب و توجه به فناوریهای نوین و نوآوری قابل حل است.
در ادامه نشست روز دوم ۸ تیم منتخب فعالیتهای خود را شرح دادند و داوران آنها را به چالش کشیدند. در نهایت ۵ تیم به عنوان برگزیدگان رویداد در مرکز نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور انتخاب شدند. وحید احمدی، خسرو پیری، مهدی گودرزی، اکرم قدیمی، رضا نقی زاده و کیارش فرتاش گروه داوران روز دوم این رویداد بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.