همزمان با دهه مبارک فجر، مرکز تحقیقات مدیریت فناوری در صنعت برق مشترک بین برق منطقهای باختر و دانشگاه تفرش در دانشگاه تفرش افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه تفرش، حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش در آئین افتتاح این مرکز، ارتباط با صنعت را رسالت مهم دانشگاههای نسل سوم و چهارم عنوان کرد.
وی با بیان این که افتتاح این مرکز سرآغازی برای تحقق رسالت دانشگاه در ارتباط با صنعت است، افزود: رسالت دانشگاه تفرش با قدمت ۳۳ ساله و قرار گرفتن در استان مرکزی به عنوان یکی از استانهای صنعتی کشور، ارتباط با صنعت است که در این راستا با بهرهگیری از پتانسیلهای موجود از جمله اعضای هیأت علمی توانمند، گامهای مثبتی را برداشته است.
حمیدرضا فراهانی فرماندار شهرستان تفرش نیز در این آیین ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر گفت: مرکز تحقیقات مدیریت فناوری در صنعت برق گامی مثبت در راستای فراهم کردن مقدمات تولید علم و تبدیل آن به ثروت میباشد.
وی افزود: تفرش شهر پدران علمی کشور است و این مرکز گامی مثبت در راستای ایجاد مسیر توسعه شهرستان از طریق دانشگاه است.
زهرا آخانی معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری مرکزی در ادامه گفت: رشد اقتصادی جز با استفاده از علم و تکنولوژی و تبدیل آن به ثروت حاصل نمیگردد.
وی افزود: استفاده ازتکنولوژی و ورود آن به فرآیندهای کاری و آموزشی و حرکت به سوی دانشگاههای نسل چهارم نیازمند ایجاد زیرساختهای مناسب میباشد.
آخانی با بیان این که ایجاد این مرکز تحقیقات مدیریت فناوری حرکتی موثر در راستای استفاده خلاقانه از تکنولوژی میباشد تصریح کرد: این مرکز باید فرآیند محور و سیستمی بوده و به عنوان موتور محرکه برای توسعه شهرستان تفرش، استان و کشور حرکت کند.
فرهاد شبیهی مدیرعامل برق منطقهای باختر نیز مدیریت نوآوری، آینده پژوهی، آینده نگری در تکنولوژی و بومی سازی هوشمندانه را از مهمترین اهداف ایجاد مرکز تحقیقات مدیریت فناوری در صنعت برق مشترک بین برق منطقهای باختر و دانشگاه تفرش عنوان کرد.
وی افزود: افتتاح این مرکز زمینهساز حرکت به سوی اهداف مهم از جمله پویایی، خوداتکایی و برتری در صنعت برق میباشد.
در این آیین، اساسنامه مرکز تحقیقات مدیریت فناوری در صنعت برق به امضای مدیرعامل برق منطقهای باختر و رئیس دانشگاه تفرش رسید و دکترمجتبی پیشوایی به عنوان رئیس مرکز و اعضای شورای پژوهشی این مرکز احکام خود را دریافت کردند. همچنین در این آیین به عنوان اولین فعالیت این مرکز، قرارداد پژوهشی با عنوان " بررسی مشخصات، مزایا و معایب استفاده از برقگیرهای چند محفظهای در شبکههای فوق توزیع و انتقال برق و امکان سنجی فنی و اقتصادی طراحی و ساخت آنها در داخل کشور" بین دانشگاه تفرش و برق منطقهای باختر منعقد شد.
در پایان این آیین ساختمان پژوهشی دانشگاه تفرش به منظور استقرار آزمایشگاههای تحقیقاتی و سایر زیرساختهای پژوهشی دانشگاه، با زیربنای هزار و ۸۰۰ متر مربع و اعتبار ۲۳ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال، به بهره برداری رسید.