توحید حسین پور، تولید کننده ماشین آلات نان بستنی، گفت: یک ساعت کار با این دستگاه به اندازه عملکرد یک روزِ دستگاه سنتی و دستی است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از «میدون»، توحید حسین پور ۲۹ ساله ساکن آذربایجان شرقی، مدیر عامل و حسابدار شرکت آذر اندیشان، گفت: دستگاه کاملا ایران ساخت تولید نان بستنی که از قسمت خمیر گیری، پخت، خمیر ریزی و رول کن اتومات میباشد را با قیمتهای ۱۴۰ میلیون تا ۴۵۰ میلیون تومان تولید و به فروش میرسانیم در حالی که قیمت کم کیفیتتر چینی آن ۲ میلیارد و آلمانی نیز ۱۰ میلیارد تومان است.
او که نیاز کشور به دستگاه تولید نان بستنی را سالیانه ۲۰۰ عدد عنوان کرد، بیان داشت: سرعت تولید این دستگاه بالا است و یک ساعت به اندازه یک روزِ دستگاه سنتی و دستی میتواند تولید کند که همچنین خدمات پس از فروش را با یک سال گارانتی در نظر گرفته ایم.
حسین پور که ۱۴ سال است روی پای خودش ایستاده و در حال حاضر پنج کارگر دارد که از روز اول بیمه اشان کرده است، اذعان داشت: دستگاه تولید نان بستنی ساعتی میانگین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نان با قابلیت تنظیم ابعاد و اندازه دلخواه، میتواند تولید کند. ناگفته نماند که فروش هر دستگاه ۳۰ درصد سود برای این کارآفرین و تولید کننده دارد.
شرکت کننده مسابقه میدون، خاطر نشان کرد: کشورهای همسایه گاز ندارند یا اگر هم دارند واردات میکنند و مصارف انرژی خیلی گرونه در نتیجه صرفه اقتصادی ندارند که تولید کنن پس سالیانه اونهای ظریف (نون کاسه ای، حصیری، جو، مشعلی، دوکی و حلوایی و...) را میلیاردها میلیارد میشود صادرات کرد.
توحید حسین پور، تصریح کرد: «شرکتهای تولید بستنی غیر از دو سه تا شرکت بزرگ بقیه نون و میخرن از تولید کنندهها و بستنی رو میزنن و محصول نهایی تولید میکنن، اما با خرید دستگاه و تولید این نونا میتونید اولا در سطح بازار یعنی بستنی فروشیها و لوازم قنادیها نون تولیدی رو پخش کنید. دوما صادرات نون و همکاری با شرکتهای بزرگ تولید محصول نهایی که نون تولیدی رو میخرن داشته باشید و سوما تولید محصول نهایی با کسب مجوزات لازم میتونید نون و به محصول نهایی تبدیل کرده مثل بیسکوییت و نون شکلات مغزدار و همون جنس دوباره هم صادرات میشه و هم داخل کشور مصرف.»
او تاکید کرد: ماشین آلات نانهای بستنی در کل به سه نوع حصیری، شیرین ایتالیایی، مشعلی تقسیم میشوند.
حصیری همان نون بیسکوییت هستش که با تولید این نون علاوه بر فروش خود نان بستنی میتوان محصول نهایی بیسکوییت و نیز تولید کرد البته با اضافه کردن چندین دستگاه مثل کرم مال و …
نان شیرین ایتالیایی با این دستگاهها میتوان نان قیفی، کاسهای و نان جو و چندین مدل نون دیگه تولید کرد که علاوه بر تولید و فروش نان میتوان محصول نهایی مثل قیفی بند انگشتی که داخلش شکلات زده شده تولید کرد؛ و در آخر مشعلی و اوکی هندی که دستگاه تمام اتومات این مدل نونها طوری که بایستی قالب عوض بشه و هر کدوم تولید بشوند.
حسین پور که صنعت را مثل درخت بامبو میداند، گفت: «۱۰ سال زحمت میکشی، اما بعد که جوونه زد ۳۰ متر رشد میکنه.»
این مجموعه از سال ۸۶ تا سال ۹۰ فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت قالبهای صنعتی آغاز نموده و در طی این چند سال موفق به همکاری با شرکتهایی نظیر تراکتور سازی تبریز، شرکت ایدم، ماشین سازی تبریز، سازمان استاندارد ایران، شرکت نیک قالب، شرکت برتران قوطی خاورمیانه، شرکت بابا پلاستیک و صنایع دفاع بوده است. از سال ۹۰ بطور رسمی با نام مجموعه آذر اندیشان طراح فعالیت خود را آغاز کرد.
زمینه فعالیتهای این مجموعه: طراحی و ساخت ماشین آلات اتوماتیک و نیمهاتوماتیک ساخت نان بستنی، طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بادی، مدیریت ساخت انواع قالبهای صنعتی (بخصوص پلاستیک و بادی)، طراحی سه بعدی و مدلینگ از روی فایل ابر نقاط و ایجاد فایلهای دو بعدی و اجرایی