آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۲۹۲
همزمان با دهه فجر؛

محصولات فناورانه محققان پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری رونمایی شد

همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر، ۴ محصول فناورانه محققان پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر، ۴ محصول فناورانه محققان پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد.
 
اسماعیل پیرعلی رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: «کیت تشخیص میکروبی انتروباکتریاسه‌ها و دیگر گرم منفی‌ها»، «سامانه هوش ابزار»، «سوهان برقی دندان اسب» و «ترکیب اصلاح‌کننده آب مورداستفاده در محلول‌پاشی کشاورزی» از جمله این محصولات فناورانه است.

وی در آیین رونمایی از این طرح‌ها افزود: «کیت تشخیص میکروبی انتروباکتریاسه‌ها و دیگر گرم منفی‌ها»، از ۲۰ تست بیوشیمیایی استاندارد تشکیل شده است که می‌تواند در عرض ۱۸ تا ۲۴ ساعت باکتری‌های انتروباکتریاسه و اغلب باکتری‌های گرم منفی را تشخیص دهد.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: «سامانه هوش ابزار» با پردازش متون وبسایت مورد نظر (یا متن محتوایی سایت یا کامنت‌های کاربران) توانایی تشخیص حالت احساسی متن یا دیدگاه‌های کاربران را دارد.

پیرعلی گفت: «سوهان برقی دندان اسب» نیز می‌تواند جوابگوی نیاز داخل باشد و از واردات سوهان دندان اسب جلوگیری کند. درحال حاضر سوهان کشیدن دندان اسب با وجود اهمیت بالای آن درکشور ما به خوبی و در مدت زمان استانداردآن انجام نمی‌شود که علت آن به خاطر هزینه بالایی است که دامپزشک ودامدار بابت خرید سوهان باید بپردازند.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری افزود: این سوهان‌ها هم اینک در انحصارکشور‌هایی همچون آمریکا، انگلیس، ایتالیا وآلمان است و به خاطرتحریم‌های موجود از طرف این کشور‌ها هزینه تهیه این آن چندین برابر شده است از همین رو نیاز به ساخت سوهان دندان اسب با ویژگی جدید در کشور احساس شد.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: «ترکیب اصلاح‌کننده آب مورداستفاده در محلول‌پاشی کشاورزی»، این محصول نقش مهمی در افزایش راندمان سمپاشی و محلول پاشی دارد.

وی یادآورشد: ترکیب اصلاح‌کننده pH و کشش سطحی با تنظیم و نمایش اسیدیته مناسب و کاهش کشش سطحی آب باعث افزایش پایداری سموم و ترکیبات تغذیه‌ای در مخزن سمپاش، افزایش خاصیت ترکنندگی سطح برگ و افزایش راندمان جذب ترکیبات از طریق برگ گیاهان و کاهش میزان مصرف سموم و نهاده‌ها می‌شود.

همچنین دیدار از طرح توسعه مرکز رشد واحد‌های فناور از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به این استان است.

گفتنی است این طرح با حمایت ۵ میلیارد ریالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال ۱۳۹۷ در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع آغاز شد و در سال جاری با استقرار ۲۵ واحد فناور به بهره‌برداری رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار