معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه سلول درمانی میتواند بسیاری از هزینههای درمانی را کاهش دهد، گفت: امیداریم که چنین روشهایی برای بیماران قابل دسترس باشد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری امروز در حاشیه افتتاح مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: یک مسئلهای که در این دولت به آن توجه ویژهای شده سلولهای بنیادی و تجاری سازی محصولات این حوزه است.
وی افزود: این مسئله با همکاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حال انجام است تا بتوانیم محصولات حوزه سلولهای بنیادی را در بازار ببینیم.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد محصولاتی که در حوزه سلول بنیادی توانسته تاییدیه دریافت کند روز به روز در حال افزایش است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی در حال فعالیت هستند، ادامه داد: این عدد قابل تاملی در حوزه سلول بنیادی به شمار میرود.
وی افزود: هم اکنون ۷ دانشکده در حوزه سلول بنیادی و ارائه روشهای جدید سلول درمانی فعالیت میکنند.
ستاری با بیان اینکه سلول درمانی میتواند بسیاری از هزینههای درمانی را کاهش دهد، گفت: امیداریم که چنین روشهایی برای بیماران قابل دسترس باشد.
وی گفت: حوزه سلول بنیادی در معاونت علمی همواره مورد حمایت قرار گرفته و میگیرد. ستاد توسعه فناوریهای سلول بنیادی از نظر مالی مشکلی برای حمایت از دستاوردهای این حوزه ندارد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه وظیفه ما این است که روی این حوزه کار کنیم، گفت: مطمئن هستیم که تکنولوژیهای زیادی در این حوزه توسعه مییابد. زیرا سلولهای بنیادی یک مجموعه بی نظیر محسوب میشود.
وی با اشاره به مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: این مجموعه، مجموعه کاملی است که دارای اتاقهای تمیز بوده و تا سه ماه دیگر تکمیل خواهد شد؛ ما کمک میکنیم که اتفاقات جدیدی در این مرکز رخ دهد.
ستاری با تاکید بر اینکه ایجاد چنین مراکزی فرصتهایی را در اختیار دانشگاهها قرار میدهد تا جوانان و محققان گرد هم بیایند، افزود: این مرکز میتواند دریچه جدیدی برای ورود به حوزه تکنولوژیهای جدید در بخش سلولهای بنیادی باشد.
وی ادامه داد: دانشجویان حوزههای مهندسی و پزشکی میتوانند با یکدیگر در این مرکز کارهای مشترکی انجام دهند؛ اجرای چنین پروژههای مشترک از اولویتهای ما در معاونت علمی است.