دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی گفت: دانش علمی و فنی برای ساخت خودروهای برقی در کشور وجود دارد و امیدواریم زیرساختهای لازم برای توسعه صنعتی خودروهای برقی فراهم شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حملونقلی که بتواند در کنار تامین نیاز شهرنشینان، رفاه و امنیت روانی و جسمی آنها را هم فراهم کند. برقی شدن حملونقل عمومی هم با همین هدف توسط ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال میشود.
یکی از ماموریتهای ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشارکت در طرحهایی است که به تحول و توسعه یافتگی صنعت حملونقل در کشور بیانجامد. در همین راستا نیز این ستاد در یک همکاری مشترک با پژوهشگاه نیرو اقدام به و ارتقای سیستم حمل و نقل با تمرکز بر برقیسازی نقلیه عمومی و شخصی کردند.
این همکاری دو جانبه که ذیل یک تفاهمنامه همکاری مشترک صورت میگیرد، با هدف تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی و فناورانه حوزه حملونقل پیشرفته و ارتقای این سیستم با تمرکز بر برقیسازی نقلیه عمومی و شخصی در کشور اجرایی خواهد شد.
«دانش علمی و فنی برای ساخت خودروهای برقی در کشور وجود دارد و امیدواریم با امضای تفاهمنامههای همکاری و حمایت ارگانهای دولتی، زیرساختهای لازم برای توسعه صنعتی خودروهای برقی فراهم شود.»
در مراسم امضای این تفاهمنامه منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این مطلب، گفت: ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکتها و ایده پردازان این حوزه حمایتهای لازم را خواهد داشت.
به گفته منطقی، با حمایت وزارت نیرو و اجرای تفاهمنامه زیرساختهای لازم برای احداث ایستگاههای شارژ خودروهای برقی فراهم خواهد شد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: با توجه به کارهای ریشهای که در وزارت نیرو و مجموعه پژوهشگاه نیرو انجام شده، بهنظر میرسد زیرساختها جامع و کامل دیده شده و مسیرموفقی خواهد داشت. این ستاد هم در مسیری که در پیش گرفته شده و در هر جا که لازم است تسریعی در کار باشد حمایت کرده و در کنار پژوهشگاه خواهد بود.