آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۱۷۶
رئیس صندوق رفاه دانشجویان:

۶۵ درصد خوابگاه‌های دانشجویی عمر بالای ۲۰ سال دارند / طرح جدید برای نوسازی

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: حدود ۶۵ درصد از خوابگاه‌ها عمر بالای ۲۰ سال دارند و حدود ۹۹۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز آن‌ها اعتبار نیاز است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصر مطیعی با اشاره به تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی گفت: طرحی تهیه کرده‌ایم که با همکاری صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دانشگاه‌ها و خیرین خوابگاه‌های دانشجویی را تعمیر، تجهیز، مرمت و نوسازی کنیم.

وی ادامه داد: در این طرح ۴۰ درصد اعتبار توسط صندوق رفاه دانشجویان، ۳۰ درصد توسط خیرین و ۳۰ درصد نیز توسط دانشگاه‌ها تهیه می‌شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: در این طرح دانشگاه‌ها خود می‌توانند خیرین را معرفی کنند و همچنین صندوق نیز تلاش می‌کند با برخی از خیرین وارد مذاکره شود.

وی افزود: قبلاً ۵۰ درصد اعتبار تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها توسط دانشگاه‌ها و ۵۰ درصد توسط صندوق رفاه دانشجویان تامین می‌شد،  اما اکنون درصدد هستیم تا از منابع خیرین نیز استفاده کنیم.

مطیعی ادامه داد: خوابگاه‌های ما کیفیت متفاوتی دارند، برخی از خوابگاه‌ها نوساز هستند و کیفیت خوبی دارند و برخی نیز مدتی است از قدمت آن‌ها گذشته و از آن‌ها استفاده شده و کیفیت مطلوبی ندارند که برای تجهیز آن‌ها نیاز به اعتبار داریم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: با توجه به قدمت و فرسودگی خوابگاه‌ها،  حدود ۶۵ درصد از خوابگاه‌های ما عمر بالای ۲۰ سال دارند و طبیعی است که هزینه تعمیر و بازسازی آن‌ها زیاد باشد.

وی ادامه داد: بر اساس برآورد ما در سال ۹۸ حدود ۹۹۰ میلیارد تومان (نهصد و نود میلیارد تومان) برای تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها از جمله سرمایش، گرمایش، روشنایی خوابگاه‌ها و تعمیر سرویس بهداشتی و آشپزخانه‌ها نیاز است.

مطیعی افزود: علی‌رغم اینکه زحمات زیادی طی ۴ الی ۵ سال گذشته کشیده شده است امسال ۱۰۰ میلیارد تومان توسط صندوق و دانشگاه‌ها فقط برای تعمیر، تجهیز، نوسازی و مرمت خوابگاه‌ها هزینه شده است،  اما به اعتبار بیشتری نیاز داریم.

وی ادامه داد: امیدواریم که با کمک خیرین، دانشگاه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و صندوق روند مرمت و نوسازی خوابگاه‌ها را تسریع کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار