آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۳۹۳

انجام بیش از ۳۰ طرح مناسب سازی معابر در محله‌های مرکزی پایتخت

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۱ تهران از انجام بیش از ۳۰ طرح مناسب سازی معابر در محله‌های مرکزی پایتخت خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمد علی شاه حسینی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۱ از اتمام بیش از ۳۰ طرح مناسب سازی در محلات مرکزی پایتخت و دعوت از نمایندگان انجمن‌های معلولین به خصوص نابینایان برای سنجش استاندارد‌های این پروژه‌ها در محله‌های مرکزی پایتخت خبر داد.

شاه حسینی با بیان این که تهران شهری برای همه است؛ عنوان داشت: معلولین و افراد کم توان نیز به مثابه سایر شهروندان از حقوق شهروندی برخوردار هستند و باید شرایط رفاه و حضورشان در جامعه را مهیا کرد.

وی افزود: با توجه به این نکات، اجرای طرح‌های مناسب سازی با در نظر گرفتن وضعیت معلولین شامل نابینایان و افراد کم توان که با ویلچر در سطح شهر تردد دارند؛ اجرا شد و ۲ پروژه مناسب سازی سرای محله سلامت و بوستان مهر درحال تکمیل است که پیشرفت ۸۰ درصدی داشته و تا پایان سال جاری به پایان می‌رسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۱ در ادامه با اشاره به اهمیت مناسب سازی ایستگاه‌های اتوبوس BRT در سطح شهر گفت: ۲۶ ایستگاه اتوبوس در سطح منطقه مناسب سازی شده است که از این تعداد، ۱۸ ایستگاه در خط ۷ شامل ایستگاه‌های انقلاب اسلامی، مختاری، جمهوری اسلامی، جامی و ... و ۷ ایستگاه در خط ۲ شامل ایستگاه‌های وحدت اسلامی در خطوط رفت و برگشت، تقاطع، ولی عصر (عج) و مولوی در مسیر رفت و برگشت، هلال احمر و عباسی در مسیر رفت و برگشت و... و یک ایستگاه در خط ۴ در مسیر رباط کریم است.

او در تشریح اقدامات انجام شده توسط در زمینه مناسب سازی پروژه‌های پایلوت ویژه معلولین و افراد کم توان در محله‌های مرکزی پایتخت خاطر نشان کرد: در طرح مناسب سازی می‌توان به مناسب سازی کلید راهنمای آسانسور ساختمان‌های اداری منطقه و برخی سرا‌های محلات ۱۷ گانه به صورت نوشته‌های بریل، نصب بالابر، نصب رمپ معلولین، مناسب سازی سرویس‌های بهداشتی، نصب میله‌های دستگرد و تایل‌های سکه‌ای در ایستگاه‌های اتوبوس اشاره کرد.

شاه حسینی گفت: در حال حاضر طرح مناسب سازی بوستان مهر به نشانی خیابان ژیان پناه نبش کوچه فرتاش در حال اجرا است که پیشرفت ۸۰ درصدی داشته است و در پروژه پایلوت مناسب سازی سرای محله نیز پیشرفت ۲۰ درصدی داشته ایم که این دو طرح نیز تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و شهروندان کم توان و معلول می‌توانند به راحتی از این خدمات بهره‌مند شوند.

او با اشاره به اهمیت و هدف طرح مناسب سازی در منطقه ۱۱ گفت: هدف اصلی ما در اجرای این طرح بهره مندی شهروندان معلول و کم توان از حقوق شهروندی بوده است که برای سنجش استاندارد طرح و بهره برداری معلولین از برخی انجمن‌ها و افراد معلول و کم توان دعوت به عمل آمد تا با حضور در محل‌های مناسب سازی شده، استاندارد پروژه‌ها را مورد سنجش قرار دهند و برای رفع نواقص احتمالی، یاری رسان منطقه باشند.

وی افزود: بر همین اساس در هفته گذشته از انجمن نابینایان دعوت به عمل آمد تا در هشتمین نشست تخصصی کمیته مناسب سازی منطقه ۱۱ که با حضور مدیران و متخصصین معاونت فنی و عمرانی منطقه ۱۱ برگزار شد، حضور به عمل آورند.

معاون شهردار منطقه ۱۱ درانت‌ها خاطر نشان کرد: در این نشست نماینده انجمن نابینایان حاضر شد و پس از بررسی نکات، ارایه پیشنهادات و کسب نکته نظرات نماینده انجمن برای اصلاح و یا ادامه روند مناسب سازی به بازدید از پروژه‌های پایلوت مناسب سازی منطقه ۱۱ پرداخته شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار