کد خبر:۸۲۷۷۴۴
رویداد «اشتراک‌گذاری تجربیات بانوان فعال شرکت‌های دانش‌بنیان»؛

ابتکار: خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) در همه عرصه‌ها و زمان‌ها قابل استفاده و استناد است

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: حضرت زهرا سلام الله به عنوان یک الگوی فرازمانی و فرامکانی می‌تواند بهترین راهنما در همه عرصه‌های زندگی باشد.

ایتکار: خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) در همه عرصه‌ها و زمان‌ها قابل استفاده و استناد است

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده در مراسم اولین رویداد (از نو) اشتراک گذاری تجربیات بانوان فعال شرکت‌های دانش بنیان و نوپا که امروز در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: همه انسان‌ها در زندگی خود داستانی برای از نو شروع کردن دارند و هر کسی که امید خود را پس از شکست از دست ندهد، قطعا از نو شروع خواهد کرد.

وی ادامه داد: زنان ما می‌توانند شرایط را در اوضاع تحریمی و اقتصادی تغییر دهند و ما موظفیم از دختران سرزمین مان در این عرصه استفاده کنیم؛ البته دولت به این موضوع اهمیت بسیار می‌دهد و رئیس جمهور بر روی سرمایه گذاری در حوزه زنان تاکید بسیار دارد.

ابتکار افزود: وقتی شاهدیم زنان ایرانی به این خوبی وارد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها می‌شوند پس چاره‌ای نداریم جز اینکه زیست بوم مساعد و خلاق برای آن‌ها ایجاد کنیم تا بتوانند اقتصادی نو و نسل جدیدی از آن را تعریف کنند.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه نگاه خوبی در حوزه اشتغال زنان شده گفت: متاسفانه این حجم از کار هنوز کافی نیست و تجربه نشان داده زنان ایرانی می‌توانند به خوبی تعادل بین خانواده و فعالیت اجتماعی را برقرار کنند.

وی با اشاره به اینکه برای زنان ایرانی فرزندآوری از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: برای حمایت از چنین زنانی قوانین خاصی در نظر گرفته شده و اگر زنان ما در پیشرفت خود به خودباوری رسیده و همت و پشتکار داشته باشند می‌توانند پیروزی‌های بزرگی را به دست آورند.

ابتکار ادامه داد: هیچ پیروزی بدون شکست به دست نمی‌آید و افرادی که ناامید و تسلیم نشده اند توانسته اند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه در فرهنگ ایرانی اسلامی ما یک فرصت بزرگ به نام الگو‌های فرازمینی و فرامکانی داریم، تاکید کرد: همه ما می‌دانیم که در یک زیست بوم به مربی، منتور و راهنما نیاز داریم تا بتوانیم کار خود را پیش ببریم، اما این جفاست اگر فکر کنیم که شخصیت بزرگی مثل حضرت زهرا سلام الله صرفا یک شخصیت تاریخی یا مذهبی بوده است.

وی در همین خصوص افزود: البته شخصیت تاریخی و مذهبی ایشان جایگاه خودش را دارد، اما بخش مهم‌تر پیوست و نقش ایشان جایگاهی است که در خلا‌ها می‌تواند راهنمای ما باشد، اما متاسفانه آنچه کمتر از شخصیت این بانوی اسلام گفته شده دیدگاه‌های علمی ایشان است.

ابتکار تصریح کرد: حضرت زهرا سلام الله در مهمترین سخنرانی خود یعنی خطبه فدکیه یک رویکرد سیاسی فرهنگی و اجتماعی دارد که در همه عرصه‌ها و زمان‌ها قابل استفاده و استناد است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: ایشان یک جمله بسیار کارا دارد که مضمون آن این است «کسی که بهترین عبادت خود را برای خدا بالا بفرستد خدا هم بهترین سرنوشت را برای او می‌فرستد» درست است که عبادت به معنای راز و نیاز با خداست، اما باید بدانیم که خدمت به خلق و گره گشایی از بندگان خدا اگر با نیت خالص باشد قطعا عبادت بوده و از طرف خدا مورد قبول واقع خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: زنان ایرانی در عرصه‌های فناوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار‌های بزرگی کرده اند و اقتصاد ایران به وجود آن‌ها نیاز دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار