بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مخالفت با اقدام اخیر مسئولان دانشگاه از عدم صدور مجوز برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی بیانیهای صادر کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پی ممانعت مسئولان دانشگاه از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور طیفهای سیاسی، بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: همانطور که اطلاع دارید در ایام پرشور منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی به سر میبریم به همین منظور بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با تاسی به آیات شریفه «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ در حقیقت خدا حال قومى را تغییر نمىدهد تا آنان حال خود را تغییر دهند» و «الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ به سخن گوش فرامى دهند و بهترین آن را پیروى مى کنند اینانند که خدایشان راه نموده و اینانند همان خردمندان» و در جهت اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت تبیین، شفافیت و آگاه سازی مردم در نظر داشت جلسات پرسش و پاسخ با حضور طیفهای مختلف سیاسی برگزار کند که متاسفانه بعد از پیگیریهای مکرر و چند روزه، دانشگاه از صدور مجوز برای این برنامه خودداری کرد!
برنامهای که به هیچ وجه بنا نبود تریبونی شود برای یک جریان سیاسی خاص و بنا بود به صورت پرسش و پاسخ دانشجویی و با حضور کاندیداهای حوزه انتخابیه اهواز و از همه طیفهای سیاسی برگزار شود، مطابق کدام بند قانونی مجوز نگرفت؟
مگر برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، مناظره، روشنگری، مطالبه گری یکی از وظایف مهم دانشگاه و تشکلهای دانشگاهی نیست؟
بسیج دانشجویی قصد داشت در این فضای شلوغ و پرهیاهوی بوقهای رسانهای که تشخیص را برای مردم دشوار کرده است، با برگزاری چنین جلساتی در جهت افزایش آگاهی مردم و به خصوص دانشجویان گامی مهم بردارد که متاسفانه با ممانعت مسئولین دانشگاه مواجه شد.
سوال این که است هدف مسئولان دانشگاه از عدم صدور مجوز برای چنین برنامهای که در راستای منویات مقام معظم رهبری، شفافیت، مطالبه گری و آشنایی با کاندیداهای مجلس شورای اسلامی است چیست؟
هدف مسئولان دانشگاه از مخالفت با افزایش فعالیتهای دانشجویی و نخبگانی و ایجاد رخوت در دانشگاه چیست؟
مسئولان دانشگاه از ممانعت به عمل آوردن با برگزاری برنامههای مشارکتی دانشجویی و فعالیتهای سیاسی که در نهایت موجب کاهش مشارکت آنها در انتخابات پیشرو خواهد شد چه هدفی را دنبال میکنند؟
با وجود اینکه چنین جلساتی در دانشگاههای مطرح کشور و همچنین در دانشگاههای آزاد، پیام نور و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده است، چرا مسولان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با آگاهی بخشی و افزایش فعالیتهای سیاسی دانشجویان مخالفند؟
واضح و مبرهن است که در ورود افراد ناصالح، ضعیف و ناکارآمد و تشکیل مجلسی ضعیف که مشکل گشای مردم و کشور نباشد، مسئولانی که در مسیر آگاهی بخشی مردم سنگ اندازی کردند، قطعا سهیم خواهند بود و باید هم در همین دنیا و هم در آخرت پاسخگو باشند.