بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی پردیس حضرت فاطمة الزهراء(س) در نامهای به کاندیدای مجلس نوشت: برای توسعه کمی و کیفی این دانشگاه چه اقداماتی در نظر دارید؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی پردیس حضرت فاطمة الزهراء (س) در نامهای به کاندیدای این شهر در مجلس نوشت: برای توسعهی کمی و کیفی این دانشگاه چه اقداماتی در نظر دارید؟
در این نامه آمده است:
آموزش و پرورش از اساسیترین ارکان نظام اجتماعی و مهمترین و کاراترین ابزار خلق آیندهای در شأن ملت، کشور و انقلاب اسلامی است.اهمیت نیروی انسانی متعهد در شکل گیری ایده آلهای یک جامعه و اهمیت سیستم آموزشی و معلمان تراز در تربیت این نیروی انسانی حقیقتی است که بر کسی پوشیده نیست. حال آنکه بی مهریهای ناشی از عدم درک صحیح عدهای از مسئولان وذی نفوذان درعرصههای مختلف، وضعیت فعلی این سازه را بغرنج و نیازمند اصلاح گردانده است.
با عنایت به جایگاه بی بدیل مجلس شورای اسلامی در قانون گذاری و نظارت در هر حیطه به ویژه مسائل آموزش و پرورش و وظیفهی خطیری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمورد نگاه عالمانه و اقدام برنامه ریزی شده در مورد آن دارند، از جنابعالی به عنوان کاندیدای یازدهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست میگردد در پی ثبات وضعیت جوی نامناسب و عدم امکان ایجاد غرفه در فضای باز و نیز ضیق وقت، دیدگاههای خود را در موضوع مطروحه به صورت کتبی یا صوتی از طرق معرفی شده در انتهای نامه به دست ما برسانید.
در صورت عدم امکان ارسال، مستدعی است زمانی متناسب با میزان تخصصی بودن سئوالات ما و پاسخهای حضرتعالی برای جلسه حضوری در اسرع وقت اختصاص داده شود.
لازم به ذکر است زمان پیش بینی شده برای پاسخ دهی از زمان دریافت تا صبح روز پنجشنبه اول اسفند ادامه دارد و نیز تلاش رسانههای مربوط به بسیج دانشجویی بر آن خواهد بود تا حضور و پاسخهای شما را به شکل صحیحی منعکس نماید تا یاریگر مردم در روند انتخاب درست باشد.
سواالت مورد بحث به شرح زیر است:
۱. جایگاه نظام تعلیم وتربیت از نظر شما درچه سطحی است و قضاوتتان درباره وضعیت فعلی استان در حیطهی آموزش وپرورش چیست؟
۲. برای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مورد تأکید مقام معظم رهبری است چه برنامهای دارید؟
۳. با نظر به اینکه تنها راه صحیح تربیت معلم، از دانشگاه فرهنگیان میگذرد، برای توسعهی کمی و کیفی این دانشگاه چه اقداماتی در نظر دارید؟
۴. مکانیزم ارتباطی شما با دانشگاه و به ویژه دانشگاه فرهنگیان در دورهی نمایندگی چه خواهد بود؟
۵. تحلیلتان درباره اقتصاد آموزش وپرورش و بودجهی نامتناسب با اهمیت آن چیست؟
۶. موضع شما درباره خصوصی سازی آموزش و پرورش و خرید خدمات آموزشی چیست؟ به ویژه در مورد اول وضعیت استان را چگونه ارزیابی میکنید؟ و چالش اصلی آموزش و پرورش استان در این حیطه چیست؟
۷. تعریف خود از مفهوم عدالت آموزشی، اهمیت و تاثیرات آن و برنامه هایتان برای نیل به سمت تأمین عدالت آموزشی چیست؟