آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۸۶۲۴
با حمایت معاونت علمی؛

شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی برای تعاملات بیشتر به اوراسیا سفر می‌کنند

با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، ۱۲ تا ۱۶ اسفندماه امسال شرکت‌های دانش‌بنیان برای مذاکرات رودررو با شرکت‌های تجاری، راهی قاره اوراسیا می‌شوند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایران یکی از اعضای اتحادیه تجاری اوراسیا است. قاره وسیعی که از ترکیب دو قاره اروپا و آسیا به وجود آمده است.

پهنه بزرگی که نزدیک به ۵ میلیارد نفر در آن زندگی می‌کنند چیزی حدود ۷۰ درصد جمعیت کل جهان. این گستره بزرگ انسانی، اسفندماه امسال میزبان دانش‌بنیان‌های ایرانی خواهد بود.

دانش‌بنیان‌هایی که قرار است با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۲ تا ۱۶ اسفندماه امسال راهی قاره اوراسیا شوند تا در مذاکرات رودررو با شرکت‌های تجاری این منطقه جغرافیایی، بازاری برای محصولات خود ایجاد کنند.

در این سفر ۵ روزه دانش‌بنیان‌های کشورمان با شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران کشور‌های آذربایجان، داغستان، چچن و اینگوش نشست‌های رودررو برگزار می‌کنند تا در کنار معرفی محصولات و خدمات خود، به بازار این قاره بزرگ که مردمان آن بیشتر بر اساس اشتراکات فرهنگی و تاریخی به هم گره خورده‌اند، رخنه کنند.

با توجه به تنوع بازار و تنوع منابع موجود در کشور‌های عضو این اتحادیه پیوستن به آن یک فرصت قابل توجه برای اقتصاد ایران ایجاد کرده است و می‌توان از این طریق بخشی از اثر تحریم‌ها را جبران کرد. قطعا ورود به اتحادیه اقتصادی اوراسیا و همکاری با این اتحادیه می‌تواند دروازه جدیدی برای اقتصاد ایران باشد که بتواند با سایر اعضا به راحتی روابط اقتصادی برقرار کند و یا روابط خود را توسعه دهد.

دانش‌بنیان‌های متقاضی می‌توانند تا ۴ اسفندماه برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۰۲۱۸۶۰۸۷۵۳۹ و ۰۲۱۸۸۱۹۰۸۷۳ تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار