رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: رسیدن به دانشگاههای نسل سوم نیازمند یکسری ارتباطات بینالمللی است که با همکاری اساتید و دانشجویان محقق میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حاشیه دومین رویداد بین المللی «سه گانه همتایابی بین المللی علمی استارتاپی و نمایشگاهی نانو الیاف» که صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در برنامه راهبردی دانشگاه به مسئله ارتقای دانشگاه تاکید داریم و تلاش میکنیم تا در بین دانشگاههای نسل سوم قرار بگیریم که یکی از محورهای اصلی آن ارتباطات قوی علمی بین المللی است.
وی ادامه داد: ارتباطات قوی در حوزههای علمی جزو اولویتهای اصلی کشور است و نانو تکنولوژی یکی از مهمترین شاخصههای توسعه در کشور به حساب میآید به همین دلیل دانشگاه امیرکبیر نیز تلاش کرده تا در این حوزه فعالیت مطلوبی داشته باشد.
معتمدی با بیان اینکه برگزاری چنین نشستهایی در راستای توسعه روابط بین المللی دانشگاه است، گفت: برگزاری چنین رویدادهایی یک تجربه خوب به حساب میآید به نحوی که ما در تجربههای قبلی خود دریافته ایم که بسیاری از دانشگاههای دنیا سعی میکنند ارتباطات بین المللی را از بدنه دانشگاه تشکیل دهند به نحوی که بیشتر اساتید دانشگاه و دانشجویان با یکدیگر تعامل بیشتری دارند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر در همین خصوص ادامه داد: ارتباط بین گروههای داخلی دانشگاه در حوزههای بین المللی باعث میشود تا زمینههای همکاری بیشتری به وجود آید، شاید بخشهای اداری بتوانند کارهایی را انجام دهند، اما تا زمانی که اساتید و دانشجویان وارد عرصه ارتباط نشوند نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.
وی تصریح کرد: زمانی ارتباطات علمی عمیق شکل میگیرد که همه بخشهای دانشگاهی باید با یکدیگر همکاری داشته باشند و در همین راستا هم ما تلاش کردیم تا رویدادهای مختلف بین المللی را برگزار کنیم. این رویدادها که در بازههای دو تا سه روزه برگزار میشوند علاوه بر تبادل علم به توسعههای همکاریهای بین المللی هم منجر خواهد شد که اگر تداوم داشته باشد زمینه بسیاری از پروژههای مشترک بین المللی نیز خواهد بود.
معتمدی در پایان تاکید کرد: فناوری نانو یک علم جدید است و ایران ظرفیتهای مطلوبی در این حوزه دارد و دانشگاه به عنوان پل ارتباطی میتواند تعامل گستردهای را در این حوزه با جهان ایجاد کند.