
کد خبر:۸۲۹۱۸۵
صومی در گفتگو با دانشجو:
تاکنون مورد مثبتی به ویروس کرونا در آذربایجان شرقی گزارش نشده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در آذربایجان شرقی تعداد مراجعان با علام حاد تفسی به بیمارستانها نسبت به هفته قبل افزایش پیدا نکرده و تاکنون موردی مثبتی به ویروس کرونا گزارش نشده است.
محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در استان آذربایجان شرقی تعداد مراجعین با علام حاد تفسی به بیمارستانها نسبت به هفته قبل افزایش پیدا نکرده است.
صومی در ادامه مطرح کرد: افرادی که به خاطر مشکل تنفسی به مراکز درمانی و بیمارستانها مراجعه کردند و با نمونه برداریهای انجام شده تاکنون موردی مثبتی به ویروس کرونا گزارش نشده است.
صومی در ادامه مطرح کرد: افرادی که به خاطر مشکل تنفسی به مراکز درمانی و بیمارستانها مراجعه کردند و با نمونه برداریهای انجام شده تاکنون موردی مثبتی به ویروس کرونا گزارش نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: برای مقابله با این ویروس کرونا تمهیدات در سراسر کشور انجام شده و بحث اصلی پیشگیری از این بیماری است ما سعی میکنیم اگاهی مردم را افزایش دهیم تا با رعایت بهداشت فردی اگر شخصی در معرض این ویروس قرار گرفت دچار عفونت نشود.
وی با اشاره به راههای پیشگیری از ویروس کرونا گفت: هنگام عطسه یا سرفه با دستمان دهان و بینی پوشیده شود و دستها را مدام به آب و صابون شسته از مالیدن دستهای آلوده به دهان و چشم خود خوداری شود.
صومی بیان کرد: از مدتها قبل که بحث کرونا مطرح شد سیستم نظارتی ما آماده بوده و امکانات لازم در تمامی بیمارستانهای استان براساس شرایط در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه اظهار کرد: خوشبختانه این ویروس تمایل کمی به کودکان دارد و شانس مرگ کودک و فرد جوان به این بیماری پایین است و نوعا افراد با سن بالا و ضعف سسیستم ایمنی دارند امکان دارد به این ویروس مبتلا شوند.
وی با اشاره به گسترش این ویروس خاطرنشان کرد: امکان گسترس کرونا نسبت به انفولانزای H۱ N۱ و B که در ماههای قبل شیوع پیدا کرده بود با توجه به طول عمر این ویروس بر روی اجسام بیشتر است، ولی از لحاظ مرگ و میر مانند انفولانزای قبلی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.