کد خبر:۸۲۹۳۱۹

نظامیان خارجی و افغان، عملیات‌‎ علیه طالبان را متوقف کردند

با آغاز طرح ۷ روزه کاهش خشونت در افغانستان، فرمانده ناتو در این کشور از توقف عملیات نظامیان خارجی و افغان علیه طالبان خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی آغاز دورۀ هفت روزه کاهش خشونت در سراسر افغانستان، فرمانده نیرو‌های ناتو در افغانستان، از توقف عملیات این ائتلاف مقابل طالبان خبر داد.

«اسکات میلر» فرماندۀ مأموریت پشتیبانی قاطع (ناتو) امروز در نشست خبری مشترک با «اسدالله خالد» اعلام کرد که عملیات‌های نیرو‌های خارجی و نیرو‌های دولتی افغانستان در برابر طالبان به صفر رسیده است.

میلر در این نشست که «مسعود اندرابی» وزیر کشور افغانستان هم حضور داشت، گفت که تلاش می‌شود خشونت تا آخرین حد ممکن کاهش یابد.

وی از طالبان خواست که به طرح کاهش خشونت متعهد بمانند؛ اما اگر کاهش خشونت‌ها از سوی طالبان نقض شود، نیرو‌های آمریکایی در کنار نیرو‌های دولتی افغانستان در برابر تحرکات طالبان خواهند ایستاد.

دورۀ کاهش خشونت‌ها، از ساعت ۱۲ شب گذشته آغاز شد. قرار است برای هفت روز عملیات‌های نیرو‌های دولتی افغانستان، نیرو‌های خارجی در افغانستان و نیز طالبان متوقف باشند.

اسدالله خالد در نشست امروز از تعهد برای متوقف بودن عملیات‌های نیرو‌های دولتی اطمینان داد و گفت: تلاش می‌شود تا بر روند اجرای تعهدات طالبان نظارت شود.

پیش از این، نیرو‌های دولتی افغانستان روزانه ۱۵ عملیات برنامه‌ریزی شده را در سرتاسر این کشور اجرا می‌کردند، اما اکنون این نیرو‌ها همراه با ناتو در یک هماهنگی، تمامی فعالیت‌های نظامی طالبان را تحت نظارت دارند.

مسعود اندرابی وزیر کشور افغانستان نیز درباره اجرایی این طرح گفت: نظامیان افغان و خارجی در کنار یکدیگر کاهش خشونت در افغانستان را ارزیابی کرده و نیرو‌های افغان در آماده باش کامل هستند.

فرمانده ناتو در افغانستان تاکید کرد که تفکیک حملات طالبان از سایر گروه‌ها دشوار است، اما این امیدواری وجود دارد که کاهش خشونت پس از ۷ روز نیز ادامه داشته باشد و راه را برای گفتگو میان افغان‌ها باز کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار