پرکنی گفت: مرکز تحقیقات فنی و بهداشت کار تاکنون از ۲۰ هزار واحد تولید تست آلایندگی انجام داده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر عباس پرکنی رئیس مرکز تحقیقات فنی و بهداشت کار در گردهمایی پنجاهمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار که امروز (یکشنبه ۴ اسفند ماه) برگزار شد، اظهار کرد: ۵۰ سال از تاسیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار (CIS) میگذرد و این مرکز در جهت حفظ و صیانت از نیروی کار فعالیت کرده است.
وی افزود: این مرکز در جهت بالا بردن دانش و ایمنی کار کارگران تلاش کرده و مسئول هماهنگی و ارتباط مراکز بهداشت کار با هم است.
پرکنی بیان کرد: آژانس ایمنی کار کشور کره با ۸۰۰ کارمند دارای بودجه ۴۱۱ میلیون دلاری و انیستیتو ایمنی کار فلاند با ۵۰۰ کارگر بودجه ۴۱۱ میلیون دلاری دارد و مرکز بهداشت کار ژاپن در سال ۱۹۶۴ تاسیس شد که ۱۰۰ کارمند و بودجه ۶۸ میلیون دلاری دارد و در مقابل مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی بهداشت و ایمنی کار ایران که با ۵۷ نیروی کار و بودجه ناچیزی سال گذشته که در پایان سال پرداخت شد که متاسفانه امسال هنوز بودجه این مرکز وصول نشده است.
وی بیان کرد: بودجه مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی بهداشت و ایمنی کار کشور ما کمتر از یک، هفتصدم بودجه این مرکز در دیگر کشورها است.
پرکنی بیان کرد:ما در ۱۰ گذشته حدود ۷ میلیون نفر، ساعت آموزش ایمنی کار به کارگران داشتیم.
رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت و تعلیمات فنی و بهداشت کار گفت: مرکز فنی و بهداشت کار تا کنون از ۲۰ هزار واحد تولید تست آلایندگی انجام داده و از ۷۵ هزار وسائل حفاظت شخصی تست ایمنی گرفته و ۱۵ میلیون پوستر آموزشی در واحدهای تولید توزیع کرده است.