کد خبر:۸۲۹۵۸۸
راشاتودی: درگیری جلیقه زردها با پلیس در شهر «لیل» فرانسه
یک رسانه روسی از درگیری جلیقه زردهای فرانسوی با پلیس این کشور در شهر لیل خبر داده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، راشاتودی با انتشار تصویری ویدئویی از درگیری معترضین به سیاستهای اقتصادی دولت امانوئل ماکرون، با پلیس فرانسه در شهر لیل گزارش داد.
بر اساس این گزارش، پلیس برای متفرق کردن جلیقه زردها اقدام به شلیک گاز اشکآور کرده است.
در برخی از خیابانهای شهر لیل، معترضین به خودورهای حاضر در خیایان ها آسیب زده و آنها را واژگون کردهاند.
معترضین (جلیقه زردها) با انتخاب روزهای شنبه و نامگذاری آن با عنوان «شنبه سیاه» اعتراضات خود را در هر هفته پیگیری میکنند.
جنبش اعتراضی جلیقه زردهای فرانسه از ۱۷ ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی و در اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت سوخت و کاهش مالیات ثروتمندان آغاز شد ولی به مرور مطالبات آنها رو به افزایش است.
منبع: مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.