سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد بر اساس نیازهای آموزشی وزارت بهداشت با هماهنگی مسئولان شورای گسترش این وزارتخانه و و مسئولان دانشگاه آزاد تدوین شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی مسئولان شورای گسترش وزارت بهداشت با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد. در این جلسه و در راستای سیاست همگرایی علوم و بر اساس نیازهای کشور به نیروی انسانی متخصص در حوزه سلامت، سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شد.
در این جلسه امین قاسم بگلو مدیر کل توسعه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اسناد وزارت بهداشت و بستههای تحول و نوآوری از آنها با عنوان اسناد بالادستی یاد کرد که در تدوین سند آمایشی دانشگاه آزاد از آنها استفاده شده است.
بگلو گفت: در سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی، کل کشور بر اساس سند آمایش سرزمینی به ۱۰ کلان منطقه و منطبق بر کلان مناطق وزارت بهداشت تقسیم شده تا دبیرخانههای این کلان مناطق با دبیرخانههای دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت در تعامل و همکاری باشند و بتوانیم از تجربیات دبیرخانه کلان مناطق دانشگاههای علوم پزشکی استفاده کنیم.
در ادامه احمد فخری مسئول واحد نظارت و ارزیابی واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد و موسسات غیردولتی تاکید کرد: در تدوین سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی بحث نیازسنجی به صورت کامل مد نظر بوده و سهم دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در نظر گرفته شده است.
محمدحسین آیتی دبیر شورای گسترش وزارت بهداشت نیز ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی مجموعهای از اطلاعات ارزشمند است و همگام سازی حوزهی پژوهش با آموزش در این سند، نقطه قوتی محسوب میشود که قابل ملاحظه است.
آیتی تاکید کرد: گسترش باید بر اساس سند آمایش و سند برآورد نیروی انسانی انجام شود لذا لازم است سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد با سند برآورد نیروی انسانی مورد نیاز وزارت بهداشت تا سال ۱۴۰۸ تطابق یابد.
بر اساس این جمعبندی مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی ضمن معرفی نمایندهای جهت شرکت در جلسات کارشناسی پروژه برآورد نیروی انسانی در شورای گسترش وزارت بهداشت، موضوع را به ۱۰ کلان منطقه آمایشی دانشگاه آزاد معرفی و ابلاغ کند.