مسئول مجمع جهادگران استان کرمان گفت: باتوجه به ویژگی ذاتی ملخها در تخمگذاری، شروع حمله آنها در سال جاری از مزارع کرمان است. برای مقابله با این تهاجم باید مزارع را سم پاشی کرد.
سیدحسام حسینی، مسئول مجمع جهادگران استان کرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: چند وقتی است که در حالت آمده باش برای مقابله با حمله ملخها به مزارع جنوب استان کرمان هستیم. هماهنگیهای لازم بین اعضا انجام شده و در انتظار هرگونه اقدام ضرب العجلی هستیم.
حسینی افزود: به نظر می رسد با توجه به ویژگی ذاتی ملخها در تخم گذاری، در سال گذشته که به مزارع کرمان وارد شدند به اندازه کافی تخم ریزی کردند. میتوان گفت نقطه شروع حمله ملخها از خود مزارع و زمین های مردم روستاست. فقط کافی است که از خاک بیرون بیایند. مسلما اینطور کار خیلی سختتر خواهد بود.
مسئول مجمع جهادگران کرمان در ادامه گفت: راهکاری که ما ارائه میدهیم استفاده از مواد شیمیایی است. در نظر نداریم به محصولات آسیبی برسانیم، اما برای نابود کردن آنان در نطفه باید به سم پاشی بپردازیم، چون اگر مجدد دست روی دست بگذاریم تا سر از خاک در بیاورند، با تخم ریزی دوباره تمامی زمینهای کشاورزی جنوب کرمان را نابود میکنند. باید یک بار برای همیشه این مشکل را حل کرد.
وی ادامه داد: ما انتظار کمک رسانی دولت برای رسیدگی به این موضوع هستیم. سمهای استانداردی وجود دارد که با از بین بردن ملخها بعد از تاثیر میافتد. بهترین کار در حال حاضر این است. مگر اینکه نهادهای دولتی چارهای در نظر بگیرند.
حسام حسینی گفت: با توجه به تجربه سال گذشته، تقسیم وظایف را بین نیروهای جهادی انجام دادیم تا بتوانیم کار را به خوبی جلو ببریم. اگر بتوانیم در همان ابتدا که ملخ هاا به بلوغ نرسیده اند آنها را از بین ببریم به احتمال خیلی زیاد سال آینده چنین مشکلی نخواهیم داشت.
این جهادگر کرمانی افزود: باید بودجهای برای انجام این فعالیتها تخصیص بگیرد. کسی برای خودش پول نمیخواهد؛ بلکه برای انجام این فعالیتها نیاز به مبالغی برای پیشبرد کار است. کشاورزی جنوب کرمان رکود زیادی کرده است. حتی هزینه تولید محصولات را در فروش جبران نمیکنند. حالا هم که با این تهاجم ملخ ها، بحران بزرگی در استان به وجود میآید. شاید ضررجانی به کسی نرسید، اما این ضرر مالی کمر اقتصاد این ناحیه را خواهد شکست.
وی گفت: قلعه گنج و رودبار در حالت آماده باش قرار دارد و تمرکز نیروهای جهادی به روی این منطقه متمرکز شده است. اما نمیشود که از بقیه نواحی چشم پوشاند. باید تمامی مناطقی که در معرض این تهاجم قرار دارند، پاک سازی بشوند و در نهایت زیرساختهای لازم برای جلوگیری از ورود احتمالی آنها به کشور لحاظ بشود.