مسئول اجرایی قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی گفت: قرارگاههای استانی مبارزه با کرونا در تمامی استانها با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی تشکیل شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی،پرنیان با اشاره به تشکیل قرارگاه مبارزه با کرونا در سازمان بسیج دانشجویی و تشکیل واحدهای تخصصی اظهار کرد: قرارگاههای استانی مبارزه با کرونا در تمامی استانها با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی تشکیل شده است.
وی افزود: یکی از محورهای فعالیت قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی جذب نیروهای تخصصی در رشتههای مختلف علوم پزشکی است که در این راستا توانسته ایم ۶۰۰ نیروی تخصصی در استانها به کار گرفته و از این ظرفیت در بخش مشاوره تلفنی و حضور در مراکز درمانی در بیش از ۱۰ استان استفاده کنیم.
مسئول اجرایی قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی بیان کرد: حوزه دیگر فعالیت قرارگاه مبارزه با کرونا جذب نیروهای عمومی جهادی است که در حوزه آموزش بهداشت، تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده فعالیت میکنند و در این حوزه نیز شاهد به کار گیری بیش از ۸۰۰ نفر نیروی داوطلب در حیطه آموزش بهداشت و توزیع اقلام در بیش از ۱۵ استان هستیم.
پرنیان خاطرنشان کرد: همانطور که تمامی کارشناسان تاکید دارند آموزش و پیشگری مهمترنی نقش را در مبارزه با گسترش ویورس کرونا دارد و به همین دلیل نیز بیش از ۲۰ استان در حوزه تولید محتوا در قالبهای پوستر، بروشور، اینفوگرافی، موشن و کلیپ در حال فهالیت هستند، در این حوزه از ظرفیت اساتید دانگاه و متخصصان استفاده شده و محتواهای تولیدی قرارگاههای استانی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی با نظارت دانشگاههای علوم پزشکی صورت میگیرد تا شاهد انتشار محتواهای غیرعلمی نباشیم.
وی عنوان کرد: ۱۵ استان در تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده اقداماتی را آغزا کرده اند که در برخی از استانها تولید شروع شده است و در بعضی دیگر از استانها منتظر دریافت مجوز از وزارت بهداشت یا تامین مواد اولیه هستیم.
مسئول اجرایی قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی اشاره کرد: با توجه به وظیفه دانشجویان مبنی بر مطالبه گری کمیته مطالبه گری نیز به موازات اقدامات جهادی در حال فعالیت و مطالبه گری از دستگاهها و نهادهای متولی است که تا کنون ۲۰ استان در بخش مطالبه گری نیز ورود جدی داشته اند.
پرنیان تصریج کرد: فعالیت در اماکن عمومی از قبیل: ضد عفونی کردن اماکن و پخش تراکت و بازدید از مراکز درمانی دیگر محور برنامههای قرارگاه مبارزه با کرونا است که تا کنون توسط قرارگاههای استانی نیز پیگیری شده است.
وی اعلام کرد: شاهد ساخت اپلیکیشن راهنمایی درباره کرونا ویروس توسط چند استان هستیم که در مراحل اخذ مجوز لازم بوده و پس از اخذ مجوز به صورت رایگان در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.