آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۵۲۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

حمایت‌های‌مالی کانون خیریه حس هفتم دانشگاه رامین از دانشجویان کم‌توان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رامین خوزستان گفت: کانون خیریه حس هفتم دانشگاه رامین با هدف کمک مالی به دانشجویان کم‌توان ایجاد شده است.

*************حمایت‌های‌مالی کانون خیریه حس هفتم دانشگاه رامین از دانشجویان کم‌توان

 

حجت الاسلام جولای، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رامین خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: کانون خیریه حس هفتم سال‌هاست که در دانشگاه رامین ایجاد شده و هر ماهه مبالغی از سوی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه، در اختیار این کانون قرار می‌گیرد تا صرف کمک به دانشجویان کم‌توان دانشگاه شود.

حجت الاسلام جولای اضافه کرد: این هزینه‌ها به این صورت تامین می‌شود، که هر ماهه به درخواست اساتید دانشگاه، مبلغی از حقوق آنان کسر می‌شود و به حساب کانون خیریه حس هفتم واریز می‌شود تا دانشجویانی که از نظر مالی، شرایط خوبی ندارند را مورد حمایت قرار دهد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رامین خوزستان ابراز کرد: تا چند سال پیش، متولی این خیریه، نهاد رهبری دانشگاه بود، اما بنا به تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه و با توجه به اینکه مراجعان این خیریه دانشجو بودند، مسئولیت اداره آن به معاونت دانشجویی واگذار شد، اما همچنان هزینه‌هایی برای کمک به این دانشجویان، جمع آوری و صرف امور آنان می‌شود.

وی ابراز کرد: این کانون در حوزه‌های مختلف به دانشجویانی که توان مالی ندارند، کمک می‌کند و از جمله آن می‌توان به کمک هزینه‌های تحصیلی، ایاب و ذهاب، اسکان و تغذیه، درمان و... اشاره کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رامین خوزستان ابراز کرد: هدف از ایجاد این کانون خیریه، کمک به دانشجویان کم‌توان بوده و همچنان فعالیت این کانون در این راستا است و سعی داریم تا جایی که می‌شود برای کمک به دانشجویان، از طریق این کانون فعالیت‌هایی با همکاری دانشگاه داشته باشیم و حتی هزینه‌هایی که از محل دریافت خمس جمع آوری می‌کنیم، را به صورت مجزا در اختیار دانشجویانی که توان مالی ندارند، قرار دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار