بیشتر بخوانید:
مطالبه گریها در این زمینه، آنچنان جدی بود که در نهایت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این موضوع ورود کرد و تعدادی از کشتیها را توقیف کرد. در همین راستا تشکلهای دانشجویی استانهای ساحلی خلیج فارس بهمن ۹۷ به سردار عزیز جعفری، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نامهای نوشتند.
در بخشی از این نامه آمده است: حضور بیگانگان و اهالی ثروت و قدرت برای تاراج سرمایه ملی در خلیج همیشه فارس و دریای عمان کام مردم عزیزمان را تلخ کرده است، رقابت نابرابری که با جارو کردن آبهای این منطقه نان مردم و صیادان بومی را آجر کرده است، آن هم در شرایطی که همین غارتگران با نگاه سازش و دیپلماسی لبخند در برابر کرنش دشمن خود عامل وضعیت نامناسب معیشتی امروز هستند.
ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این مقوله و حرکت انقلابی شما در توقیف ۱۴ کشتی صید ترال، مایه خرسندی و خوشحالی مردم شد، لذا بدینوسیله تشکلهای دانشجویی و دانشجویان انقلابی ضمن تشکر از اقدام بهنگام سربازان انقلاب اسلامی خواستار برخورد ریشهای با این موضوع، شفاف سازی قرار دادها و مالکیت کشتیهای صیادی، قطع کردن دست آقازادهها از ثروت خدادادی این مردم و پایان حضور صیادان چینی در آبهای ایران اسلامی هستیم و ان شاء الله تا حصول نتیجه پیگیر مطالبات مردم عزیزمان هستیم.
بیشتر بخوانید:
مدتی بعد از این ماجرا مشخص شد که مابقی کشتیهایی که توقیف نشده بودند هنوز هم در آبهای خلیج فارس حضور دارند و تشکلهای دانشجویی استان هرمزگان باز هم پیگیر این جریان شدند. دانشجویان اعلام کردند که تا پایان فعالیت این کشتیها در خلیج فارس دست از رصد وضعیت آنها برنمی داریم.
بیشتر بخوانید:
علی احمدی، فعال دانشجویی استان هرمزگان نیز مهرماه ۹۸ در این باره میگوید: با اینکه این کشتیها توقیف شدند و رسیدگی به آنها به قوه قضائیه محول شد، اما در تمامی جلسات دادگاهی که برای محکومیت مالکان این کشتیها برگزار شد، سازمان شیلات حضور داشت و به بهانه داشتن مجوزهای قانونی به حمایت از آنان پرداخت.
بیشتر بخوانید:
گفتنی است، تلاشها برای توقیف همیشگی این کشتیها و ممانعت از ادامه فعالیت آنها در آبهای خلیج فارس همچنان ادامه دارد و جنبش دانشجویی هرمزگان پیگیر این جریان است.