آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۱۹۷
روایت دانشجویی |

از روستا تا بیمارستان؛ جهاد ادامه دارد

پیش از اسفند بود که به چند روستا رفتیم و خانواده‌هایی را شناسایی کردیم. بنا بود نیمه دوم عید نوروز را به آن جا برویم و خدمات آموزشی و عمرانی را ارائه دهیم. اما تمام برنامه‌هایمان تغییر کرد.
حسین اکبری

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-نوید مرادی؛ پیش از اسفند بود که به چند روستا رفتیم و خانواده‌هایی را شناسایی کردیم. بنا بود نیمه دوم عید نوروز را به آن جا برویم و خدمات آموزشی و عمرانی را ارائه دهیم. اما اتفاقی تمام برنامه هایمان را تغییر داد.

کرونا ویروس؛ ویروس نحسی که شدید به جان مردم افتاده و در کنار تمام آسیب هایش خوب توانسته هم دلی مردم را افزایش دهد، تمام برنامه ها را بر هم زد. نمونه اش نیز تیم جهادی ما. تیمی که قرار بود در عید با ۱۵ نفر تشکیل و فعال شود، اما اکنون با حضور بیشتر از ۲۵ نفر فعالیت می‌کند.

تیم جهادی ما حدود یک ماهی هست که شب و روز ندارد. نمی‌دانم چطور شده بچه‌هایی که برای یک هفته اردوی جهادی گاهی غر می‌زدند، اکنون سی روزی است که حتی خانواده خود را ندیده اند. صبح تا شب مشغول ساخت انواع لوازم بهداشتی هستند؛ شبش نیز مشغول پخش آن‌ها در حاشیه شهر.

خلاصه در شرایطی که همه سفر‌ها لغو می‌شود؛ اردوی جهادی ما از یک هفته به چندین هفته گسترش پیدا کرد. آن هم پرخطر. دانشجویانی که جان خود را سر دست گرفته اند، شایسته تقدیر نیستند؟

در دانشگاه علوم پزشکی بجنورد مشغول هستیم. از تولید ماسک و شیلد برای پرستاران گرفته تا ماده ضد عفونی کننده. به یکی از بچه‌های مشهدی که از اوایل اسفنند به اینجا آمده و از خانواده اش دور است، گفتم رفیق چند روزی برو استراحت کن. بچه‌ها کار‌ها را انجام می‌دهند. جوابم داد که می‌خواهی از وسط عملیات کنار بکشم؟ خاطراتی که در کتاب‌ها خوانده بودم جلوی چشمم آمد. یقین پیدا کردم خاطرات شهدا و جانبازان دفاع مقدس حقیقت دارد. آن هم جوانی که صبح تا شب زیر بار فشار رسانه‌های بیگانه است، اما اکنون خود را وسط میدان عملیات می‌داند. این ستودنی است.
 
*نوید مرادی، فعال جهادی بجنورد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار