آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۲۳۸
رئیس علوم پزشکی زابل خبرداد

افزایش ۴ برابری مبتلایان به کرونا پس از ورود مسافران به زابل!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: مبتلایان به کرونا پس از ورود مسافران به زابل چهار برابر شده و باید تدابیری اتخاذ شود که بتوان جلوی پیشرفت ویروس را گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی میرزایی، رئیس دانشگاه علوم پشکی زابل گفت: مبتلایان به کرونا پس از ورود مسافران به زابل چهار برابر شده است.

میرزایی افزود: افزایش چهاربرابری مبتلایان به کرونا پس از ورود مسافران به زابل به منزله زنگ خطر و هشدار محسوب می‌شود و باید تدابیری اتخاذ شود که بتوان جلوی پیشرفت ویروس را گرفت.

این مقام مسئول در ادامه گفت: همکارانم در حوزه بهداشت در بحث پیدا کردن سر منشا‌های بیماری و بیماریابی فعال بر اساس ارتباطات و اطلاعات مردمی، افرادی را که از شهر‌های آلوده به منطقه سیستان مسافرت داشته اند را شناسایی کردند به همین دلیل بود که اولین مورد کرونای مثبت در منطقه سیستان همزمان با قم بود.

وی افزود: با چنین اقداماتی به سراغ افرادی که از سایر شهر‌های آلوده به منطقه سیستان می‌آمدند رفتیم و آن‌ها را مورد پایش قرار دادیم به گونه‌ای که تا سه روز گذشته توانستیم کرونا ویروس را در منطقه سیستان در حد ۳ نفر ابتلاء حفظ کنیم.

میرزایی خاطرنشان کرد: متاسفانه بر اساس باور غلطی که در شبکه‌های اجتماعی شایع شده مبنی براینکه که باگرم شدن هوا این ویروس ازبین میرود و درمناطق گرمسیری قابلیت انتقال ندارد باعث شده تا هموطنان ما از سایر نقاط کشور به این منطقه هجوم بیاورند و به یکباره با یک جهش ۹ نفره مبتلا به ویروس کرونا در منطقه سیستان مواجه شدیم که عملا ۱۲ نفرمبتلا و دونفرهم فوتی را شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکید کرد: همه کسانی که در شهر‌های دیگرهستند عزیزان ماهستند، اما همشهریان سیستانی باید همکاری لازم را در خصوص ماندن درخانه و تماس با اقوام و وابستگانی که قصد سفربه سیستان را دارند انجام دهند و از اقوام خودبخواهند که به هیچ عنوان به این منطقه سفرنکنند چراکه زیرساخت‌های بهداشتی منطقه فعلا جوابگوی خودمنطقه نیست.
وی ادامه داد: هرساله پبش از صدهزار نفر ازمنطقه سیستان بازدید می‌کنند، اما با توجه به باور غلطی که در خصوص عدم انتشار ویروس در مناطق گرمسیر دست به دست می‌شوند تخمین زده میشود که بازدید امسال به ۲۰۰ هزار نفر از مناطق گلستان، مازندران، قم وتهران برسد، واگر بطور میانگین یک درصد این افراد ناقل ویروس باشند میتوانند چندهزار نفر را به کرونا ویروس مبتلا نمایند و از طرفی خود این چندهزارنفرباز کانونی برای ابتلای سایرین هستند.

میرزایی اضافه کرد: با توجه به بحث ریزگرد‌ها در منطقه سیستان و طوفان‌هایی که نفس مردم را بریده و خشکسالی بیش از ۲۰ سال که موجب شده تا روی تغذیه همشهریان سیستانی تاثیری سوء گذاشته شود، منجرشده تا واکنش شدیدتری نسبت به ویروس داشته باشیم یعنی درواقع خطرات کرونا ویروس ما را نسبت به جا‌های دیگربیشتر تهدید می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه وضعیت فعلی منطقه سیستان به مرحله خط قرمز رسیده وبه منظور حفظ جان مردم باید شرایط سختگیرانه اعمال شود، افزود: باتدابیر اتخاذ شده مقرر گردیده تا کنترل‌ها در مبادی ورودی منطقه به سیستان از سمت خراسان جنوبی در محل میل نادر و ورودی به سیستان از سمت زاهدان درمحل رامشار بصورت سخت گیرانه‌تر به اجرا در بیاید وکسانیکه قصد آمدن به سیستان را داشته باشند باید دوره نهفتگی را به مدت ۱۴ روز باهزینه خودشان در همانجا بگذرانند و درصورت نداشتن مشکل، وارد منطقه گردند.

وی ادامه داد: از امروز بازار زابل و تالار‌های پذیرایی و عروسی تعطیل شده و تا اطلاع ثانوی عروسی‌های داخل منازل هم به هیچ وجه نباید برگزار شود و براین اساس تمامی دفاتر ازدواج نیز تا ۱۵ فروردین تعطیل گردیده است.

وی در پایان از مردم خواست: با رعایت بهداشت و جدی گرفتن هشدار‌ها درخصوص کرونا ویروس، درخانه بمانید واطمینان داشته باشند که منازلتان امن‌ترین جا خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار