به گزارش گروه فناوری
خبرگزاری دانشجو، رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خدمات تخصصی در حوزههای مختلف فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛ حوزههای زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلولهای بنیادی، مهندسی بافت؛ حوزههای علوم شناختی و مغز؛ صنایع دستی، مواد غذایی و ... به اعضای خود ارائه میکند.
وی ادامه داد: یکی از این خدمات، ارائه آموزشهای تخصصی به اعضای این شبکه است.ما تلاش میکنیم هر سال این آموزشهای تخصصی را در کل کشور و در حوزههای علمی مختلف ارائه کنیم. تا پایان سال ۹۸ هم ۸ کارگاه آموزشی به صورت ویژه توسط شبکه آزمایشگاهی برگزار شد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی تصریح کرد: طی سال ۹۸، حدود ۲۲۳ نفر از کارشناسان و مدیران از ۱۸۹ مرکز عضو شبکه در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
وی افزود: این کارگاهها براساس اعلام نیاز جمعی آزمایشگاههای عضو برگزار میشود. اما کارشناسان آزمایشگاهها میتوانند با حمایت شبکه، از آموزشهای تخصصی که توسط دیگر مراکز خارج از شبکه ارائه میشود هم بهرهمند شوند.
این دورههای تخصصی در کنار ارائه آخرین دستاوردهای علمی به مخاطبان، به افزایش همکاری و اشتراک گذاری دانش و تجربه کارشناسان مراکز در قالب کارگروههای تخصصی هم منجر میشود.