فرانسه: ۱۰۰ هزار پلیس اجرای اقدامات مقابله با کرونا را کنترل می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۴۸۳

فرانسه: ۱۰۰ هزار پلیس اجرای اقدامات مقابله با کرونا را کنترل می‌کنند

وزیر کشور فرانسه روز دوشنبه گفت که ۱۰۰ هزار پلیس این کشور اجرای تصمیمات گرفته شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را کنترل خواهند کرد.
فرانسه: ۱۰۰ هزار پلیس اجرای اقدامات مقابله با کرونا را کنترل می‌کنند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «کریستوف کستانر» وزیر کشور فرانسه شامگاه دوشنبه گفت که 100 هزار پلیس فرانسه در سرتاسر این کشور مستقر خواهند شد تا اجرای تصمیمات جدید اتخاذ شده را تضمین کنند.

وزیر کشور فرانسه هشدار داد که هر کسی که بر خلاف تصمیمات اتخاذ شده اقدام کند با جریمه‌های مالی مواجه خواهد شد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه از وضع مقررات ویژه در این کشور برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

بر اساس این مقررات،‌ تمامی جابجایی‌ها در این کشور به مدت 15 روز محدود می‌شود و کسانی که قوانین جدید فرانسه برای مقابله با ویروس کرونا را نقض کنند مجازات خواهند شد.

همچنین به شهروندان تنها برای خرید غذا یا رفتن به سر کار (در صورتی که کار کردن از خانه غیرممکن باشد) اجازه خروج از منازل داده خواهد شد.

رئیس جمهور فرانسه گفت که ارتش این کشور در مناطق شیوع کرونا مستقر خواهند شد و بیمارستان نظامی در منطقه آلزاس ایجاد می‌شود.

ماکرون افزود که حریم هوایی و مرزهای کشورهای عضو شنگن (26 کشور اتحادیه اروپا) از روز سه‌شنبه به مدت یک ماه بسته خواهد شد.

وی تاکید کرد که اولویت توزیع ماسک و ابزارهای پیشگیری برای پزشکان و تیم‌های پزشکی خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار