حمیدرضا مقدم فر گفت: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی میشناسند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا مقدم فر کارشناس مسائل سیاسی و مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه با حضور در برنامه فرمول یک شبکه اول سیما، طی سخنانی درباره شرایط کشور در مقابله با بیماری کرونا گفت: موضوعی که امروز مردم ما درگیر آن هستند دو وجه دارد که یک وجه آن غم و غصه و یک وجه آن زیبایی و همدلی مردم است.
وی با بیان اینکه شیوع کرونا به عنوان یک وضعیت خطیر میتواند واقعیتهای هر جامعهای را نشان بدهد، کما اینکه امروز واقعیت جامعه ایران و بسیاری دیگر از جوامع دنیا در حال آشکار شدن است، افزود: این همبستگی اجتماعی و معنویت و صفایی که امروز بین مردم هست بسیار زیباست. اینکه پرستاری عروسی خود را لغو کرد یا پرستار دیگری مدت طولانی به خانه نرفته تا به بیماران کمک کند، بسیار ارزشمند و زیبا است.
مقدم فر شرایط اجتماعی کشور را در قیاس با بسیاری از کشورها بسیار بهتر عنوان کرد و اظهار داشت: امروز ۱۷۰ کشور در دنیا درگیر بیماری کرونا هستند، اما به اذعان خود خارجیها شرایط ایران در برخی جنبهها بهتر از بسیاری از کشور هاست.
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه با اشاره به خدمات نیروهای مسلح در مقابله با کرونا گفت: با یک فرمان رهبر معظم انقلاب، تمام ظرفیت نیروهای مسلح در ارتش، سپاه و بسیج و ناجا پای کار آمد و امروز حدود ۲۰۰ هزار بسیجی در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
وی تصریح کرد: صحنههایی که این روزها میبینیم، یادآور دوران دفاع مقدس است و ما شاهدیم که علاوه بر مردم، مسئولان بسیاری هم پای کار هستند.
مقدم فر با اشاره به خدمات وزیر بهداشت عنوان کرد: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی میشناسند.
وی همدلی مردم ایران در مقابله با بیماری کرونا را در دنیا بی نظیر دانست و گفت: امروز مردم ما حتی در خانههای خود مشغول تولید ماسک و لباس بهداشتی هستند و این ایثار مردم حتما با لطف و نصرت الهی همراه خواهد شد.
مقدم فر با ارزشمند خواندن کار صدا و سیما در این شرایط اظهار داشت: کاری که امروز عزیزان ما در صدا و سیما میکنند و با چندین نفر پرسنل و تولید برنامهها و سریالهای مختلف درحال تلاش برای سرگرم کردن مردمی هستند که مجبورند در خانه بمانند، کمتر از کار پزشکان نیست و این عزیزان هم ایثارگرانه در میدان حضور دارند.
مشاور رسانهای فرمانده سپاه در ادامه با اشاره به اظهارات یک نویسنده آمریکایی گفت: امروز خود انگلیسیها در فضای مجازی روایت میکنند که در انگلیس مردم برای رزق روزانه خود دچار مشکل هستند و مجبورند ساعتها برای برخی اقلام معمولی و نه بهداشتی و ضدعفونی بگردند؛ در آمریکا فروشگاهها به غارت رفته است، اما ایران در اوج تحریمها با این مشکلات روبرو نیست. این ناشی از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی مردم ماست.
وی با بیان اینکه در کنار این غم و غصههای این روزهای مردم، ما صحنههای زیبایی هم میبینیم، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران در یک امتحان بزرگ قرار دارند و البته تا امروز هم خوب امتحان پس داده اند و آنچه در تاریخ میماند همین صحنههای زیباست.
مقدم فر ادامه داد: سالهاست، شاید نزدیک به ۴۰ سال، که رسانهها و شخصیتهای غربی میخواهند ایرانیان را جزو عصبیترین و خشنترین ملتهای دنیا معرفی کنند و برخی کشورهای اروپایی (مانند دانمارک و ...) و آمریکایی را شادترین و همدلترین و متمدن ترین. حتی برخی خودباختههای داخلی هم همین حرفها را تکرار میکردند که باید رفت و از دانمارکیها تمدن را یاد گرفت. حالا در این موقعیت مرزی ببینید چه اتفاقی دارد میافتد؟ ایرانیها به کمک یکدیگر آمده اند و فضای غالب فضای ایثارگری است، اما در برخی دیگر از همین کشورها غارت و خالی کردن قفسهها بسیار برجسته و پررنگ است. ایرانیها سعی میکنند حتی درخانههای خود برای کمک به پزشکان و مبتلایان و مردم عادی ماسک و گان و... درست کنند، ولی در آمریکا برخی از مردمشان اسلحه در خانه انبار میکنند تا در زمان قحطی بتوانند بهتر همدیگر را بدرند و خود را نجات دهند!
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نوع برخورد برخی دولتهای اروپایی مانند فرانسه و همچنین کشوری مانن آمریکا با موضوع کرونا گفت: امروز شاهد هستیم دولت فرانسه میگوید ممکن است افراد ۸۰ سال به بالا را درمان نکنیم، اما در ایران چنین خبری نیست، چون در فرهنگ ما به تکریم سالمندان سفارش شده است. ما شاهد بودیم رییس جمهور آمریکا در ابتدا با تمسخر با کرونا برخورد کرد، اما بعدا مجبور شد کار را جدی بگیرد.
مقدم فر ادامه داد: حکومت اسلامی در ایران مردم را خانواده خود میداند، اما مردم در برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی برای تهیه کیت تشخیص کرونا مجبور هستند قیمتهای بالایی بپردازند و نمیتوانند هزینههای درمان را بدهند.
وی در ادامه صحبتهای خود گفت: ملاصدرا انسانها را به ۵ گروه تقسیم میکند که در بیان او عالیترین مقام، مربوط به انسانهای عاقل متعالیه است. یعنی انسانهایی که هم به فکر دنیا و هم به فکر آخرتشان هستند.
مشاور فرمانده کل سپاه همچنین عنوان کرد: امروز اکثر مردم ما عاقل متعالیه هستند، اما عده کمی هم خطر را جدی نگرفته اند. مردم بدانند در این حوزه تنها مسئولیت خودشان را ندارند و در قبال دیگران هم مسئول هستند، چون میتوانند ناقل باشند و جان افراد آسیب پذیر را به خاطر بیندازند؛ لذا مردم برای کوتاه شدن روند این بیماری باید در خانه بمانند چراکه یکی از دلایل طولانی شدن این بیماری تماس زیاد است که میتوان با کم کردن تماسها زنجیره این بیماری را قطع کرد.
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حجم گسترده عملیات روانی دشمن علیه ایران اظهار داشت: در این شرایط که جامعه درگیر ویروس کروناست، ما چالش دیگری هم داریم که برخی به آن کرونا پلاس میگویند.
وی ادامه داد: یکی از این موارد، ویروس رسانههای بیگانه است که اینها در هیچ شرایطی به ملت ما رحم نکردند سعی کردند و همیشه به دنبال فرصتی هستند تا مردم را به خطر بیندازند.
این مدرس دانشگاه افزود: در خود انگلیس این همه مشکلات وجود دارد و آنها برای تامین غذای مردم با مشکل مواجه هستند، اما بی بی سی فارسی در ایران دنبال عدهای بی عقل میگردد که میروند و در حرمها، ضریح امامزاده یا امام معصوم را لیس میزنند. آنها میخواهند به این وسیله بین عقل و دین دو قطبی ایجاد کنند. در حالی که عمدهی اینها تحت تاثیر همان شیعه انگلیسی هستند که عوامل اصلی شان را انگلیس هدایت و حمایت میکند.
وی ادامه داد: این در صورتی است که همه مراجع و رهبر انقلاب دستور به رعایت توصیههای پزشکی دادند و حتی حرمهای مطهر و نمازهای جمعه و مساجد هم تعطیل شد.
مقدم فر تصریح کرد: جریان هدایت شده توسط شیعه انگلیسی درب حرم حضرت معصومه را شکستند تا داخل حرم بروند. این همان تعالیم غلط شیعه انگلیسی است. خود انگلیس اینها را حمایت کرده و خودش هم آنها را تبلیغ میکند. سنی تحت تاثیر آمریکا هم ماجرای شیوع کرونا را ربط میدهد به برخی مراکز علمی و تحصیلی که خارجیها در آن درس میخوانند و میخواهد وحدت شکنی کند. آنها هم تحت تاثیر کذبیات آمریکا و سعودیها هستند.
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه در پایان گفت: در سوی دیگر نیز اپوزیسیون داخلی وجود دارد. این عده نمک به زخم مردم میزنند. عدهای هم که دچار افراط و تفریط هستند در هر شرایطی سعی میکنند به نظام ضربه بزنند. اینها نباید تحت تاثیر فضا قرار بگیرند و حرفی بزنند که بعدا مجبور شوند تکذیب کنند. امروز وقت انتقاد نیست و مردم بیش از هر چیز به آرامش نیاز دارند و نباید این وحدت و همدلی را از دست بدهیم.