اندرحکایت مشروبات الکلی و کرونا درخوزستان: ۶۲ نفر قربانی شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۱۳۰

اندرحکایت مشروبات الکلی و کرونا درخوزستان: ۶۲ نفر قربانی شدند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از فوت ۳ نفر دیگر بر اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی در ۲۴ ساعت گذشته استان خبر داد.
اندرحکایت مشروبات الکلی و کرونا درخوزستان: ۶۲ نفر قربانی شدند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی احسان پور گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ نفر بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف این مشروبات به مراکز درمانی استان مراجعه کرده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: در حال حاضر موارد بستری ناشی از مصرف این مشروبات ۲۲ نفر است که پنج نفر از این افراد در بخش مراقبت‌های ویژه در حال مداوا هستند.

وی بیان کرد: این مشروبات خاصیت سمی بسیار زیادی دارد و به طور کامل با الکل‌های معمولی متفاوت است و مصرف مقدار بسیار جزئی آن به سرعت باعث آسیب جانی و جسمی خواهد شد.

احسان پور اضافه کرد: یکی از مصرف‌کنندگان این مشروبات شب گذشته بلافاصله به یکی از بیمارستان‌های شرق اهواز مراجعه کرده، ولی در بدو مراجعه آسیب شدید بینایی در این فرد ایجاد شده بوده که نشان‌دهنده سمی بودن بالای این مشروبات است.

منبع: مهر
پربازدیدترین آخرین اخبار