کد خبر:۸۳۸۴۴۷

استعفای عالی‌ترین مقام پزشکی اسکاتلند

عالی‌ترین مقام پزشکی اسکاتلند به دلیل نقض محدودیت تردد از مقام خود استعفا کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره قطر، خانم «کاترین کالدروود» مشاور پزشکی اسکاتلند بعد از افشای سرکشی وی از منزل دومش و زیر پاگذاشتن مقررات منع رفت‌و ‌آمد از مقام خود کناره گیری کرد.

گزارش شده که تصویر خانم کاترین کالدروود توسط عکاس روزنامه‌ای و در حالی که او برای سرکشی از منزل دومش در سواحل شرقی کشور در حال تردد بود گرفته شده است. او اعتراف کرده که از زمان اعمال مقررات منع رفت‌وآمد تاکنون دوبار از منزل دومش سرکشی کرده است.

دولت انگلیس تحت فشارها و انتقادات گسترده، تعطیلی و قرنطینه سراسری را اجرا کرده است. با دستور دولت، رستوران ها و تقریبا همه فروشگاه ها تعطیل شده و به مردم دستور داده شده است تا غیر از موارد ضروری از خانه های خود خارج نشوند.

استاد امپریال کالج لندن روز یکشنبه اعلام کرد که بر اساس بررسی‌های آنها و متناسب با تدابیری که از سوی دولت بریتانیا اتخاذ شود، شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور می‌تواند بین 7 هزار تا 20 هزار نفر افزایش یابد.

وزارت بهداشت انگلیس از ثبت 621 مورد جدید فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر داد و به این ترتیب شمار فوتی‌ها به 4934 نفر رسید.

همچنین وزارت بهداشت انگلیس شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور را 47806 نفر اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار