کد خبر:۸۳۸۵۰۷

عراقی‌ها هزینه موکب‌های نیمه شعبان را به نیازمندان اختصاص دادند

با توجه به ممنوع شدن برپایی موکب در مسیر‌های منتهی به حرم سیدالشهدا (ع) هم‌زمان با نیمه شعبان به منظور جلوگیری از شیوع کرونا، هزینه‌های پذیرایی از زائران به خانواده‌های نیازمند اختصاص یافت.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با نیمه شعبان هرساله در مسیر‌های منتهی به کربلا موکب‌هایی به منظور پذیرایی از زائران پیاده سیدالشهدا (ع) راه‌اندازی می‌شد. اما امسال با اعمال محدودیت‌ها به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا، استاندار کربلا برپایی موکب را ممنوع کرد.

پس از این اقدام، موکب‌داران عراقی که یک سال برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی در نیمه شعبان برنامه‌ریزی کرده بودند، هزینه‌های موکب‌های حسینی را به تهیه بسته‌های ارزاق و‌معیشتی به خانواده‌های نیازمند و افرادی که با شیوع کرونا دچار مشکل شدند، اختصاص دادند.

بر همین اساس، بیش از ۵۰۰ موکب حسینی که در کربلا و سایر شهر‌های اطراف در نیمه شعبان به زائران خدمت می‌کردند، تاکنون برای بیش از ۸ هزار خانوار بسته‌های معیشتی تهیه و پیش‌بینی کردند بیش از ۲۵ هزار بسته معیشتی برای نیازمندان جمع‌آوری شود. این بسته‌ها قرار است طی روز‌های آینده بین خانواده‌های نیازمند توزیع شود.

به گزارش فارس، پس از شیوع کرونا در عراق، مسؤولان این کشور اقدام به ممنوعیت تردد بین شهری کردند، به طوری که حتی هیچ زائری امکان تشرف به کربلا و نجف را ندارد و همچنان محدودیت‌ها اعمال می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار