کد خبر:۸۳۸۵۵۱
به همت پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان؛

دستگاه یو-وی گان پرتابل ضدعفونی کننده اجسام طراحی و تولید شد

محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق به طراحی و ساخت دستگاه یو-وی گان پورتابل با قابلیت حمل آسان شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق به طراحی و ساخت دستگاه یو-وی گان پورتابل با قابلیت حمل آسان شدند که با بهره‌گیری از آن می‌توان کلیه سطوح و اجسام را از ویروس‌ها، باکتری‌ها و میکروارگانیزم‌های مضر پاکسازی کرد.

مهدی کاروان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به ویژگی‌های ممتاز این دستگاه ضدعفونی کننده سبک و قابل حمل گفت: این دستگاه که مشخصات ظاهری آن مشابه با سشوار‌های خانگی و حتی قابل طراحی با ابعاد بسیار کمتر است، با توان ۶ وات و امکان تغییر آن ساخته شده و از قابلیت تنظیم به توان‌های پایین‌تر نیز برخوردار می‌باشد.

کاروان افزود: دستگاه یو-وی گان پورتابل ساخته شده توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان پس از مجاورت با سطح اجسام و بدون دخالت دست، به صورت هوشمند فعال می‌شود و با پرتودهی به اشیاء مقابل خود، اقدام به از بین بردن باکتری‌ها، ویروس‌ها و میکروارگانیزم‌های مضر می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: باطری قابل شارژ با عمر نسبتاً طولانی و امکان استفاده متعدد، وزن بسیارکم و سیستم هشداردهنده صوتی و نوری به هنگام فعال شدن پرتو‌های فرابنفش از دیگر ویژگی‌های دستگاه یو-وی گان پورتابل ضدعفونی کننده اجسام است.

وی با بیان اینکه این دستگاه به راحتی توسط شارژر‌های معمولی تلفن‌های همراه ۵ ولت و یا پورت USB تلویزیون و یا لپ تاپ قابل شارژ است، خاطرنشان کرد: برخورداری از نمایشگر ظرفیت باقیمانده باطری، لنز تفرق نور یو-وی و بشقابک مقعر متمرکز کننده (منعطف با کاربرد) به منظور تغییرات در چگالی انرژی/توان تشعشع یافته به سطح، دیگر مشخصات ممتاز این دستگاه پرتابل است.

کاروان با اشاره به همکاری دانشجویان و دانش‌آموختگانی از دانشگاه صنعتی اصفهان در انجام این پروژه، گفت: علی اکبری دستگردی دانشجوی مهندسی مکانیک، محمد مقصودی دانشجوی مهندسی برق و حسین کاروان دانش‌آموخته مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان در انجام این طرح همکاری داشتند.

وی در پایان اضافه کرد: این طرح درحال ثبت در اداره ثبت اختراعات و مالکیت معنوی است و با توجه به انجام آزمایش‌های پایانی به منظور تثبیت توان غیرفعال سازی ویروس‌ها و باکتری‌ها و همچنین ایمنی پرتودهی آن، در آینده نزدیک به طور انبوه تولید و عرضه خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار