رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامههای این دانشگاه برای سال ۹۹ گفت: طرح مهارت افزایی این دانشگاه برای امسال مورد بازنگری قرار گرفته است که به زودی نهایی میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر گفت: باتوجه به اینکه این دانشگاه دارای برنامه راهبردی است، براساس این برنامه، فعالیتها و سیاستهای دانشگاه مشخص شده است.
وی افزود: در برنامه راهبردی این دانشگاه به موضوع مهارت افزایی و کارآفرینی توجه جدی شده است و در سال گذشته نیز در این دانشگاه فعالیتهای چشمگیر و مهمی در این حوزه انجام شد، اما طرح مهارت افزایی این دانشگاه مورد بازنگری قرار گرفته و امیدواریم به زودی به اجرا گذاشته شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در حوزه مهارت افزایی طرح خوبی تهیه شده است که از همکاران درخواست کردیم تا در خصوص این طرح نظرات خود را ارائه کنند و امیدواریم تا پایان فروردین ماه این طرح نهایی شود.
معتمدی افزود: برای اجرای این طرح اعتباری بالغ بر ۳ تا ۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده تا دانشگاه در این حوزه با جهش در سال ۹۹ مواجه باشد.
وی تاکید کرد: در حوزه کارآفرینی نیز فعالیتهای زیادی در سال گذشته در این دانشگاه انجام شده است و این روند در سال جدید نیز ادامه خواهد شد در واقع میتوان گفت که این دانشگاه در حوزه کارآفرینی جزء دانشگاههای پیشتاز بوده است.
جزئیات دفاع پایان نامهها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم دفاع پایان نامههای مقطع کارشناسی این دانشگاه به صورت مجازی انجام شود. دفاع پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد نیز به نحوی خواهد بود که در جلسه دفاع دانشجو و استاد راهنما حضور داشته باشند، اما داوران میتوانند به صورت مجازی در جلسه حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه حضور مدعوین و پذیرایی نیز در جلسات دفاع پایان نامهها ممنوع شده است، افزود: برای دفاع از رسالههای دوره دکتری نیز توصیه کردیم که دفاع به زمانی منتقل شود که شرایط بهتر شده باشد، اما اگر برای دفاع از رساله اضطرار وجود داشت، برخی داوران میتوانند به صورت مجازی در جلسه دفاع حضور داشته باشند.
معتمدی تاکید کرد: باتوجه به شرایط پیش آمده اگر دانشجو نتوانست از پایان نامه خود دفاع کند دانشجویان شامل جریمه نخواهند شد. درصورتی که ترم تحصیلی طولانیتر شود برای زمان امتحانات نیز تصمیم گیری میشود.
پیگیری پروژههای پژوهشی و تحقیقاتی در خانه رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در شرایط فعلی اساتید و دانشجویان پروژهها و قراردادهای صنعتی را تاجایی که امکان دارد در منازل پیگیری میکنند و اگر در شرایط خاص پروژهها نیازمند آزمایشگاه بودند با رعایت اصول بهداشتی افراد در آزمایشگاه حضور مییابند.
وی گفت: از دانشجویان عزیز تقاضا میکنیم حتما به دستورالعملها و اطلاعیههای ابلاغی توجه نمایند و مطابق همان اقدام کنند.
فعالیت شرکتهای دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه تولید ماسک و مواد ضدعفونی معتمدی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه در زمان شیوع بیماری کرونا فعال بودند و تعداد قابل توجهی از این شرکتها در حوزه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کنند فعالیت دارند.
وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز مطالعات مربوط به طبعات کرونا از جمله مباحث اقتصادی و اقتصاد صنعتی فعال است. براساس اعلام ستاد کرونا فعالیتهای اداری دانشگاه نیز به صورت ۳۰ درصدی دنبال میشود و کارکنان دانشگاه شیفت بندی شده اند و بسیاری از فعالیتها به صورت دورکاری دنبال میشود.
وی با بیان اینکه جلسه هیات رئیسه دانشگاه در هفته دوم نوروز به صورت مجازی برگزار شد، افزود: برنامه داریم با کمک واحد انفورماتیک دانشگاه جلسات در حوزهها و دانشکدههای مختلف نیز در شرایط فعلی به صور مجازی انجام شود که امیدواریم بستر آن تا یک هفته آینده فراهم شود.
توسعه مراکز نوآوری دانشگاه در سال ۹۹ رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: افزایش قراردادهای صنعتی موضوع مهمی است که اواخر سال گذشته اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد که نتایج آن در سه ماهه اول سال ۹۹ مشخص خواهد شد.
معتمدی ادامه داد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۰۰ مرکز نوآور و شرکتهای دانش بنیان عبور کرده ایم و تا پایان سال جدید با راه اندازی واحدهای فناوری در همه دانشکدهها و افتتاح مرکز نوآوری خوارزمی در اوایل تابستان تعداد واحدهای فناور و نوآور این دانشگاه از ۳۰۰ مرکز عبور خواهد کرد.
وی افزود: افزایش حقوق اساتید و کارمندان دانشگاه در سال ۹۹ مورد توجه است این درحالی است که اعتبار خاصی از سوی دولت برای این موضوع دیده نشده و تامین این اعتبار باید از محل صرفه جویی دیده شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: بار ۳۰ درصدی و ۴۰ درصدی زیاد است. اما باتوجه به تورمی که وجود دارد موضوع افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بسیار سخت است، اما سعی داریم آن را سریعتر اجرا کنیم که اعتبار این موضوع باید از محل صرفه جویی ها، اعتبارات و درآمدهای دانشگاه و دولت تامین شود.
افزایش ظرفیت خوابگاهها و سلفهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر معتمدی اضافه کرد: خوشبختانه طی ۵ سال گذشته ظرفیت سلفهای دانشجویی این دانشگاه از دوبرابر بیشتر شده است. سلفهای مکمل دانشگاه نیز راه اندازی شدند که استفاده از آنها از سوی دانشجویان اختیاری است که در این سلفها بر روی قیمت هر غذا سوبسیت ارائه میشود و احتمال دارد امسال نیز سوبسیت غذای رستورانهای مکمل را بیشتر کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ظرفیت خوابگاههای این دانشگاه طی چند سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است و برنامه داریم افزایش ظرفیت خوابگاهها همچنان ادامه داشته باشد.
معتمدی عنوان کرد: برنامه جامعی برای جهش ظرفیتهای خوابگاهی این دانشگاه داریم که این برنامه ممکن است در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ اجرایی شود.
وی افزود: طی سالهای گذشته کیفیت خوابگاههای این دانشگاه ارتقا یافته است و درحال حاضر بسیاری از خوابگاههای این دانشگاه در رتبههای اول و دوم قرار دارند.