رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تدوین آییننامه شرایط ادامه تحصیل دانشجویان هر سه مقطع تحصیلی این دانشگاه در روزهای کرونایی خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه متاسفانه بیماری کرونا بر فعالیت دانشگاهها مانند دیگر مراکز کشور تاثیر داشته است، گفت: در این راستا آیین نامهای تدوین شده که نحوه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی را مشخص کرده است. برنامه داریم در سال جدید به نحوی فعالیت کنیم که آثار مرتبط با بیماری کرونا به حداقل برسد و تاجایی که ممکن است فعالیتهای مهم دانشگاه نیز متوقف نشود.
وی با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۱۴ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی است، اظهار داشت: دانشگاه محل اجتماع دانشجویان از شهرهای مختلف است بنابراین باتوجه به شیوع بیماری کرونا حساسیتهای زیادی در فعالیتهای دانشگاهها وجود دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: این دانشگاه دارای ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجوی خوابگاهی است که ممکن است تجمع دانشجویان در خوابگاهها منجر به شیوع بیشتر کرونا در کشور شود بنابراین دانشگاه اقدام به برگزاری کلاسهای درسی به صورت مجازی کرده است.
معتمدی ادامه داد: دانشگاهها زمانی میتوانند به فعالیتهای حضوری خود ادامه دهند که مشکل شیوع ویروس کرونا از بین رفته باشد. باتوجه به مشکلات پیش آمده آیین نامهای برای سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدوین شده است که در این آیین نامه شرایط ادامه تحصیل دانشجویان و اجرای پروژهها مشخص شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براساس این آیین نامه برای دروس نظری تاجایی که ممکن است ازپتانسیل فضای مجازی استفاده خواهد شد، اما قطعا ترم تحصیلی طولانیتر شده به نحوی که در تابستان نیز ترم جاری ادامه خواهد یافت. دکتر معتمدی ادامه داد: باتوجه به اینکه بخشی از دروس نیازمند کارگاه و آزمایشگاه است بنابراین ارائه این دروس در تابستان انجام خواهد گرفت. وی خاطرنشان کرد: سعی میکنیم استانداردهای کیفیت دروس را در کلاسهای مجازی رعایت کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این آیین نامه تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که اگر دانشجویی به هر دلیلی نتوانست درسی را ادامه دهد بتواند آن درس را حذف کند. به طور مثال در دوره کارشناسی دانشجویان اگر دروس اخذ شده دانشجویان از ۱۲ واحد کمتر نشود میتوانند ۲ درس خود را حذف کنند. همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد نیز میتوانند تا ۶ واحد درسی را حذف کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: درصورتی که دانشجویی تصمیم به حذف ترم کند درخواست وی باید در کمیسیون موارد خاص مورد بررسی قرار گیرد.
معتمدی ادامه داد: تمهیداتی که دانشگاههای داخلی در دوران شیوع بیماری کرونا اتخاذ کرده اند در بسیاری از دانشگاههای معتبر جهانی هم (که بعد از ما با این مشکل مواجه شده اند) تصمیمات مشابه گرفته اند.
وی اظهار داشت: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجباری برای تشکیل کلاسها به صورت مجازی وجود نداشت، اما حدود ۵۰ درصد کلاسها به صورت مجازی تشکیل شده است و با روندی که در پیش گرفته شده پیش بینی میشود ۹۰ درصد کلاسها به صورت مجازی دنبال شوند.
خواهشا دانشو را دریابید و استرس به او وارد نکنید.
ترم را حذف کنید. والسلام