کد خبر:۸۳۸۸۷۸
فاطمی در نشست خبری اعلام کرد

روزانه ۳۰ گیگابایت محتوای آموزشی در سامانه مرکز الکترونیک دانشگاه تهران بارگذاری می‌شود

رییس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران گفت: اساتید این دانشگاه روزانه حدود ۳۰ گیگابایت ویدئوی آموزشی را برای استفاده دانشجویان در سامانه بارگذاری می‌کنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید فاطمی رییس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه درباره زیرساخت‌های آموزش مجازی این دانشگاه بیان کرد: برخی دوره‌های تحصیلی دانشگاه تهران به صورت مجازی برگزار می‌شد، اما با شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاه‌ها دوره‌های حضوری هم به دوره‌های قبلی اضافه شد لذا به تقویت زیرساخت‌ها نیاز داشتیم و در بازه زمانی ۴ تا ۷ اسفندماه این کار انجام شد.

فاطمی ادامه داد: هرچند که برخی از اساتید و دانشجویان برای اتصال گاهی با مشکلاتی روبه رو بودند و هستند، اما به طور کلی این مرکز از لحاظ زیرساخت، پهنای باند و سامانه هیچ مشکلی ندارد. حتی در دانشگاه تهران سامانه احراز هویت مرکزی به راه افتاده است که از آن طریق اساتید باید به کلاس‌های مجای وارد شوند و همچون بقیه دانشگاه‌ها که ورود با یک نام کاربری و رمز ساده اتفاق می‌افتد، نیست.

رییس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران بیان کرد: در پشت این سیستم، سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی کاملی تدبیر شده است که تمامی محتوا‌های تولید و تدریس شده اساتید در این سامانه قرار می‌گیرد تا اگر هر دانشجویی بنا بر دلیلی نتوانست در موعد مققر در کلاس آنلاینن حاضر شود بتواند از آن محتوا بهره گیرد.

وی افرود: درحقیقت محتوای آموزشی و فعالیت‌هایی همچون تمرین و پروژه و ... در سامانه مدیریت انجام می‌شود (به صورت آنلاین، ولی غیرهمزمان) و بحث‌های تعاملی در کلاس‌های آنلاین و همزمان تشکیل می‌شود.

به گفته وی، برگزاری تمامی کلاس‌های آموزشی مطابق با ساعت برنامه درسی از پیش تعیین شده است و لینک کلاس خارج از ساعت مشخص برای اساتید و دانشجویان فعال نمی‌شود مگر اینکه اساتید طبق سلیقه از سامانه‌های دیگری برای آموزش استفاده کنند.

فاطمی با بیان انیکه به طور روزانه حدود ۳۰ گیگابایت ویدئوی آموزشی در سامانه اموزش الکترونیک دانشگاه بارگذاری می‌شود که می‌تواند گنجینه آموزشی ارزشمندی برای تمام دانشجویان در آینده باشد، اظهار داشت: تقریبا باید ۷۰ درصد دروس نظری به صورت انلاین ارائه شوند که خوشبختانه در دانشگاه تهران اینگونه است و طبق بخشنامه ابلاغی به واحد‌های آموزشی بناست تمامی اساتید چه آن‌هایی که ازسامانه دانشگاه استفاده می‌کنند و چه آن‌ها که سامانه دیگری را برگزیده‌اندد، گزارش هفتگی خود از تدریس انلاین را ارائه دهند.

رییس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران گفت: مطابق آمار ما در سایت مرکز، بهره‌گیری و ارائه کلاس‌های آنلاین روندی صعودی داشته‌اند به عنوان مثال در روز ۱۷ فروردین ماه حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ کاربر با ورود به سامانه یا تدریس کردند، یا در کلاس مجازی شرکت کردند یا به بهره‌گیری از محتوا‌های بارگذاری شده پرداختند.

وی با اشاره به سامانه جدید تاسیس شده دانشگاه تهران برای بارگذاری محتوا‌های آموزشی اساتید به نام «بیان» درباره وعده وزارت ارتباطات برای ارائه اینترنت به دانشگاه‌ها گفت: این موضوع هنوز به نتیجه عملیاتی نرسیده است هرچند که طبق اطلاعات ما، درحال انجام و بررسی است.

فاطمی ادامه داد: تنها اتفاقی که در این باره افتاده است اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل برای اتصال تلفن‌های هوشمند دانشجویان و اساتیدی که از اینترنت ۳G یا G۴ برای آموزش الکترونیک دانشگاه‌ها استفاده می‌کنند تعرفه یک ششم بین‌الملل و یک سوم داخلی را اعمال می‌کند و برای بقیه اینترنت‌ها تا هفتم فروردین ماه ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان در نظر گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار