آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۲۴۵

حفظ جان قربانیان خشونت خانگی، معضل جدید دولت انگلیس

برقراری قرنطینه در انگلیس و افزایش خشونت خانگی در این کشور، جان بسیاری از قربانیان خشونت خانگی که اکنون در پناهگاه‌ها زندگی‌ می‌کنند را به خطر انداخته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی شیوع ویروس کرونا در انگلیس و برقراری شرایط اضطرار و قرنطینه در این کشور، آمار خشونت خانگی در حال افزایش است؛ این مسئله به قدری افزایش پیدا کرده است که دولت این کشور با چالش جدیدی روبه‌رو شده است.

پایگاه خبری "ایندیپندنت" نوشت، به گفته یک سازمان خیریه در ایرلند، نهاد‌های دولتی در حفاظت از قربانیان خشونت خانگی در مقابل ابتلا به ویروس کرونا در دوران همه گیری، عاجزند.

سازمان "سِیف ایرلند" می‌گوید به شدت نگران عدم واکنش دولت به وضعیت جدی زنان و کودکان در پناهگاه‌ها و مراکز اسکان موقت است.

یک سخنگوی این سازمان گفت: «در حال حاضر در یک وضعیت غیرقابل‌قبول قرار داریم که طی آن زنان و کودکان در مراکز جمعی زندگی می‌کنند و از آشپزخانه و حمام و دستشویی مشترک استفاده می‌کنند؛ این‌ها جا‌های بالقوه مناسبی برای انتشار ویروس کرونا به شمار می‌روند؛ در راستای برنامه اقدام اضطراری ملی، زنان و کودکان در این مراکز باید به مراکز اسکان امن و مجزا منتقل شوند.»

سازمان "سیف ایرلند"، طرحی فوری به ارزش یک میلیون و ۶۰۰ هزار یورو به دولت تقدیم کرده است تا به نیاز‌های زنان و کودکان به شکل بهتری پاسخ داده شود.

به گفته این سازمان، خشونت خانگی دلیل عمده بی‌خانمانی زنان و کودکان است؛ احتمال بی‌خانمانی و بی‌ثباتی از نظر مسکن، برای کودکان و زنانی که خشونت خانگی را تجربه کرده‌اند، چهار برابر بیشتر است.

پیشتر نیز سازمان خیریه "رفیوج" مستقر در انگلیس، روز دوشنبه گفت که درخواست‌ها برای کمک در دوران قرنطینه افزایش یافته است.

تعداد تماس‌های تلفنی در پنج روز پس از ۳۰ مارس، ۲۵ درصد افزایش یافته است و موارد مراجعه به تارنمای این سازمان نیز در هفته آخر ماه فوریه ۲۵۰ درصد افزایش نشان داده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار