آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۷۳۹

مخالفت آمریکایی‌های مقیم لبنان با بازگشت به کشورشان

شهروندان آمریکایی در لبنان، با رد پیشنهاد بازگشت به کشورشان از سوی وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل همه‌گیری جهانی ویروس کرونا، می‌گویند اوضاع در بیروت بسیار بهتر است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شهروندان آمریکایی حاضر در لبنان با درخواست سفارت کشورشان برای بازگشت به آمریکا در پی شیوع ویروس کرونا مخالفت کردند.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌ان‌ان»، «کارلی فالگی» مشاور امور حقوق بشر در لبنان می‌گوید: «بر اساس دلایل شخصی و حساب و کتابی که درباره شیوع این ویروس کرده‌ایم، تصمیم گرفتم در بیروت بمانم. فکر می‌کنم اینجا برایم امن‌تر است».

چندین شهروند آمریکایی دیگر هم اظهارات مشابهی را در گفتگو با سی‌ان‌ان بازگو کردند. شمار دیگری نیز در حساب‌های توئیتری خود پیشنهاد هفته گذشته دولت آمریکا مبنی بر تخصیص دادن پرواز‌هایی چارتر برای خارج کردن شهروندانش از لبنان را رد کردند.

«ابی سول» خبرنگار آمریکایی مستقر در لبنان به این شبکه گفت: «طبق هر مطلبی که می‌خوانم، آمریکا از لحاظ تعداد مبتلایان، اقدامات پیشگیرانه و کمبود تجهیزات مربوط به آن و پر شدن ظرفیت نظام سلامت، اوضاع بدتری دارد».

وی افزود: «از آنجا که سال‌ها خارج از کشور زندگی کرده‌ام، اکنون در آمریکا بیمه درمانی ندارم؛ بنابراین اگر برگردم و مریض شوم باید هزاران دلار از جیب خرج کنم».

یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص به سی‌ان‌ان گفت، در حال حاضر هزاران آمریکایی در لبنان به سر می‌برند و بسیاری از آن‌ها شهروندی لبنان را نیز دریافت کرده‌اند. با این حال از توضیح درباره این‌که لبنان از لحاظ شیوع ویروس کرونا از آمریکا وضعیت بهتری دارد خودداری کرد.

اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در لبنان ۲۹ فوریه (۱۰ اسفند) گزارش شد. ۸ روز بعد تمام مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و این کشور حتی زودتر از کشور‌های اروپایی نظیر ایتالیا اقدامات پیشگیرانه را از سر گرفت. دولت لبنان از ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) کل کشور را در وضعیت قرنطینه عمومی قرار داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار