آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۹۴۴
احمدی در گفتگو با دانشجو:

مرحله اول پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه تبریز به پایان رسید

دبیر طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه تبریز از اتمام فاز اول طرح پایش در دانشگاه خبرداد.

حمید احمدی، دبیر طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه تبریز مهم‌ترین زیرمجموعه این نظام ارزیابی را تولید و جمع آوری مستمر داده‌های آماری از وضعیت نیروی انسانی است.

احمدی مطرح کرد: دانشگاه تبریز نیز در دی ماه ۹۸، ضمن استقرار دبیرخانه طرح در گروه حمایت از استعداد‌های درخشان، با انجام برنامه ریزی‌های لازم و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز، طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان را آغاز کرده است. با بررسی میزان اشتغال رشته‌های مختلف دانشــگاهی می‌توان سیاست‌های مناســب مرتبط با پذیرش دانشجو، توسعه رشته‌های جدید و همچنین بهبود فعالیت‌های حوزه ارتباط با صنعت و مهارت افزایی را رقم زد. با اســتمرار اجرای این طرح، می‌توان به تدریج بین عرضه و تقاضا در تمامی رشته‌ها در سطح کشور تعادل مناسبی برقرار کرد.

دبیر طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان در مورد روش و مراحل اجرای طرح افزود: طرح پایش اشتغال برای دانش آموختگان ۴ سال قبل صورت می‌گیرد تا اطلاعات جمع آوری شده قابل استناد باشد. بدین ترتیب در واقع فرصت کافی برای کاریابی با توجه به طی دوره خدمت نظام وظیفه عمومی، ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر و موارد مشابه لحاظ می‌شود.
 
وی در ادامه گفت: طبق دستورالعمل ابلاغی وزارت عتف، فارغ التحصیلان در حال انجام خدمت نظام وظیفه عمومی و فارغ التحصیلان در حال تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر می‌توانند شاغل فرض شوند. ضمناً لازم است جامعه آماری مناسب برای هر مقطع و رشته در پایش وضعیت اشتغال لحاظ گردد. در فاز اول اجرای این طرح در دانشگاه تبریز، با توجه به توضیحات فوق مقرر شد وضعیت اشتغال دانش آموختگانی که در سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴، یعنی در بازه زمانی اول مهر ۹۴ تا آخر شهریور ۹۵، فارغ التحصیل شده اند پایش شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار