هدف حمله تروریستی ناموفق تل‌آویو به خودروی عضو حزب‌الله چه کسی بود؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۰۶۳

هدف حمله تروریستی ناموفق تل‌آویو به خودروی عضو حزب‌الله چه کسی بود؟

رژیم صهیونیستی چهارشنبه (دیروز) با نقض حریم هوایی لبنان، و در اقدامی تروریستی، یک خودرو را که ادعا شده متعلق به حزب‌الله (از نوع جیپ چروکی) با چهار سرنشین بوده، در مرز سوریه با لبنان هدف گرفت.
هدف حمله تروریستی ناموفق تل‌آویو به خودروی عضو حزب‌الله چه کسی بود؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه فرمنطقه‌ای «القدس العربی» در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: هدف پهپاد اسرائیلی که خودرویی در مرز سوریه و لبنان را هدف گرفت یکی از فرماندهان نظامی حزب‌الله به نام «حاج عماد» بود. دو موشک به سمت این خودرو شلیک شد موشک اول خطا رفت و به خودرو برخورد نکرد. این باعث شد حاج عماد از خودرو پیاده شود و هنوز چند متر دور نشده بود که موشک دوم به خودرو برخورد کرد، اما فرمانده حزب‌الله که از خودرو دور شده بود، آسیبی ندید.

در ادامه این گزارش آمده، حاج عماد سابقا در نبرد کنار ارتش سوریه در منطقه «قلمون» مشارکت داشته است.

روزنامه کویتی «الجریده» هم به نقل از منابع آگاه خود ادعا کرد، نام فرمانده حزب‌الله که هدف حمله دیروز بود «عماد کریمی» است.

گزارش‌های خبری حاکی است که پهپاد‌های رژیم صهیونیستی طی دو روز گذشته چندین بار بر فراز منطقه «الضاحیه» در جنوب بیروت به پرواز در آمده بودند.

منبع: فارس
پربازدیدترین آخرین اخبار